Butlletí del CEESC núm. 275 · 2 de juny de 2017 · Si no el veus bé, clica aquí

RetinES 2017: Ja tenim vídeos guanyadors!
Enguany s'hi han presentat 26 propostes. Un rècord! El jurat ha decidit atorgar 6 premis. T'animem a veure tots els vídeos presentats; són diversos pel que fa al contingut i al format: des de reportatges on es descriuen projectes socioeducatius, documentals d’experiències vitals, curtmetratge social, videocreació comunitària...
[més info]

El Congrés de Serveis Socials Bàsics del 2018 en marxa
El 2018 durem a terme el 3r CSSB i ja hem començat a treballar-hi. En la primera trobada, conduïda per la Isabel Morales, comissionada del Congrés, es van reunir els membres dels comitès científic, organitzador i assessor i s'hi van debatre el nom i lema entorn al qual girarà la temàtica del Congrés.
[més info]

Busquem treballs acadèmics sobre l'educació social a l'escola
Si has fet o estàs fent un treball acadèmic sobre l’Educació Social a l'Escola i vols que formi part de la Mostra de pòsters de la Jornada #EducacióSocialEScola, només caldrà que omplis una senzilla fitxa. Tens temps fins al dijous 15 de juny. I, recorda, la inscripció a la Jornada és gratuïta!
[més info]

En marxa el Congrés de les Professions
Dimecres es va donar el tret de sortida al Congrés de les Professions de la Intercol·legial. Durant tot el mes de juny hi ha programats més de 100 actes a les seus de diversos col·legis professionals de Catalunya, amb temàtiques pròpies i sectorials. No et perdis el programa!
[més info]

Un conte, un dret. Treu l'escriptor/a que portes dins!
Fins al 16 de juny deixa anar la teva creativitat i presenta un conte al Concurs "Coneix els teus drets". Si el teu conte resulta escollit, formarà part del recull de 10 contes que publicarem en un llibre il·lustrat perquè es converteixi en eina pedagògica per al desenvolupament d’activitats amb infants.
[més info]

Demana la quota de col·legiació reduïda
Si et trobes en situació d’atur pots acollir-te a la quota reduïda de 13€ al trimestre. Només cal que presentis una documentació i que l'actualitzis cada trimestre. Així mateix, si ets perceptor/a de pensions sense exercici professional, pots demanar-nos la quota anual reduïda de 15€. Tens temps fins al 16 de juny per demanar-la o renovar-la.
[més info]

Cursos gratuïts per a membres del CEESC
A través del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya els membres del CEESC tenen accés a diferents cursos subvencionats, destinats a treballadors i treballadores adscrits al Règim General, autònoms i persones en situació d’atur. Els cursos es desenvoluparan de juny a octubre i les preinscripcions ja estan obertes.
[més info]

CÀPSULA: El mindfulness com a eina pràctica per a l’ES
Presentem el mindfulness com una eina a l'abast dels educadors i les educadores socials. Explicarem un programa d'introducció al mindfulness aplicat a interns d'un centre penitenciari. Es tracta d'una sessió de caire participatiu en què combinarem les exposicions teòriques amb exercicis pràctics.
[més info]

CURS: Treball amb joves i inclusió social. Reptes i dilemes per a l'acció
No et perdis aquesta jornada de reflexió i participació al voltant de l’exclusió social i el treball amb joves al barri de Ciutat Meridiana. Volem debatre al voltant de la praxis de la intervenció amb joves i buscar noves vies d’actuació a partir de l’activitat comuna.
[més info]

En anteriors butlletins

AGENDA

Activitats del CEESC

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat