Butlletí del CEESC núm. 274 · 26 de maig de 2017 · Si no el veus bé, clica aquí

20 anys del CEESC: nous reptes pels quals lluitar
L'Araceli Lázaro ha escrit un article per a social.cat en motiu del 20è aniversari del CEESC en què fa balanç d'aquest 20 anys i dels canvis soferts, especialment, del canvi de paradigma en la defició de la nostra professió, i assenyala nous objectius a assolir de cara al futur.
[més info]

Professionals de l’àmbit social i educatiu, al servei de qui?
En el marc del I Congrés de les Professions de Catalunya tindrà lloc aquesta conferència a càrrec de Josep Maria Esquirol, professor de filosofia de la UB, que presentarà una concepció de la comunitat i tocarà el tema de la professió, l'intercanvi, la cura, el do i l'agraïment.
[més info]

Blog: Educació Transformadora
El vídeo “Eduquem per a la transformació social”, de Lafede.cat, vol reflexionar sobre el paper de l’educació i els seus professionals en la construcció de la Justícia Global i traçar línies de futur i esperança. Inclou la mirada de mestres, professorat, membres d’entitats, professionals del teatre i el clown i també de l'educació social.
[més info]

Garantir la cobertura de les necessitats essencials
El proper 30 de maig tindrà lloc aquesta conferència que s’emmarca en el projecte tractor Barcelona Garantia Social de l’Acord Ciutadà que pretén garantir a les persones o famílies de la ciutat la cobertura de les principals necessitats bàsiques o vitals amb criteris de dignitat.
[més info]

El Recompte 2017 troba 1.026 persones dormint al carrer
El passat 17 de maig, la Xarxa d’Atenció a Persones Sense Llar, amb 998 persones voluntàries, va dur a terme el el Recompte 2017, que visualitza 1.026 persones dormint al carrer i 1.954 allotjades en equipaments a Barcelona, confirmant la tendència a l’alça en el nombre de persones que dormen al carrer.
[més info]

CÀPSULA: Sobre Pobresa Energètica
El proper 6 de juny, l'Aliança contra la Pobresa Energètica, plataforma nascuda per i denunciar les administracions públiques pel seu immobilisme davant les empreses subministradores d’energia i aigua, ens informarà sobre l’estat actual de la pobresa energètica, a raó del contacte directe amb famílies i persones afectades
[més info]

CURS: Treball amb joves i inclusió social. Reptes i dilemes per a l'acció
En el marc del projecte europeu CLOSER, us proposem una jornada de reflexió i participació al voltant de l’exclusió social i el treball amb joves al barri de Ciutat Meridiana. Volem debatre al voltant de la praxis de la intervenció amb joves i buscar noves vies d’actuació a partir de l’activitat comuna.
[més info]

En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més CàpsulES]

Altres activitats del CEESC

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

DESCOMPTES COMERCIALS

Teatre a Porta4 - Última funció
"Darrere la porta"

Preu especial de 8€ per a aquesta obra que ens explica amb fets reals què passa en els centres de menors. Última funció: 27 de maig.

[més info]

Contigo +viajes
Més que un viatge

Com a col·legiat/ada pots beneficiar-te, tu i el teu grup, del 3% de descompte (possibilitat de destinar-lo a qualsevol entitat social).

[més info]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat