Butlletí del CEESC núm. 273 · 19 de maig de 2017 · Si no el veus bé, clica aquí

Jornada: L’equip educatiu més enllà del docent: l’Educació Social a l’escola
El proper dijous, 6 de juliol et convidem a la Jornada "L’equip educatiu més enllà del docent: l’Educació Social a l’escola" a Barcelona. Volem crear un espai de diàleg amb la resta de la comunitat educativa i amb els responsables institucionals i polítics en matèria d’educació.
[més info]

Debat per streaming: Educació Social: rols, llenguatge i context
Si no pots assistir, segueix per streaming el debat en què parlarem sobre el concepte d’educació social, els rols professionals i la pràctica de la professió en la societat actual. Ens aproparem a les dificultats amb què ens trobem i a les possibilitats de creació d’espais de creixement professional.
[més info]

Participa i fes visible l’Educació Social a la Viquipèdia
Dona'ns un cop de mà per fer que l’Educació Social deixi de ser invisible a l'enciclopèdia lliure més popular del món. Vine als tallers i aprèn el funcionament de la Viquipèdia i aprofundeix en les seves possibilitats. Encara hi ha places per als tallers de Barcelona, del 25 de maig, i a Lleida, el 26 de maig.
[més info]

Vídeo i Relatoria: Escrivint l’Educació Social
Hem publicat la relatoria i el vídeo de la trobada "Escrivint l'Educació Social" que va tenir lloc el passat dimecres 15 de febrer a Barcelona. Un espai per pensar i compartir coneixement al voltant de la idea d'escriure l’educació social des de les persones que la posen en pràctica.
[més info]

Properes reunions dels col·lectius professionals
Durant les properes setmanes se celebraran les reunions del col·lectiu sobre Educació Social i escola a Girona; la del col·lectiu professional de Persones sense llar a Barcelona i una trobada del grup que examina el sistema de protecció a la infància i l'adolescència.
[més info]

Signat l’acord per fer possible la Renda Garantida de Ciutadania
El passat dilluns 15 de maig, els promotors de la ILP per una Renda Garantida de Ciutadania i la consellera de Treball Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, van signar l’acord que farà possible la tramitació d’una llei al Parlament de Catalunya per garantir aquest nou dret de la ciutadania.
[més info]

El CGCEES ha celebrat la seva Assemblea General
Els dies 13 i 14 de maig es va celebrar a Barcelona l’Assemblea anual del CGCEES. Hi van assistir representants de tots els col·legis de l'estat per tractar temes com la Memòria general de 2016, el Pla de Treball i els pressupostos de 2017, i el manual de gestió econòmica de l'entitat.
[més info]

CÀPSULA: El mindfulness com a eina pràctica per a l’ES
Presentem el mindfulness com una eina a l'abast dels educadors i les educadores socials. Explicarem un programa d'introducció al mindfulness aplicat a interns d'un centre penitenciari. Es tracta d'una sessió de caire participatiu en què combinarem les exposicions teòriques amb exercicis pràctics.
[més info]

CURS: Mediació: taller de casos pràctics
Volem oferir un taller pràctic de forma periòdica i sobre diferents àmbits de mediació. En aquest primer taller reflexionarem sobre un cas real de mediació en empresa familiar i treballarem en profunditat tot el procés de mediació, eines i tècniques a utilitzar.
[més info]

En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més CàpsulES]

Altres activitats del CEESC

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

DESCOMPTES COMERCIALS

Teatre a Porta4
"Darrere la porta"

Preu especial de 8€ per a aquesta obra que ens explica amb fets reals què passa en els centres de menors. 20, 21 i 27 de maig.

[més info]

Contigo +viajes
Més que un viatge

Com a col·legiat/ada pots beneficiar-te, tu i el teu grup, del 3% de descompte (possibilitat de destinar-lo a qualsevol entitat social).

[més info]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat