Butlletí del CEESC núm. 272 · 12 de maig de 2017 · Si no el veus bé, clica aquí

Acceptada una moció del CEESC per retirar el projecte d’unificació d'un centre d'acolliment
El Ple ordinari l’Ajuntament de Girona va aprovar aquest dilluns 8 de maig la moció presentada pel CEESC per tal que es retiri el projecte d'unificació del centre Mas Garriga i Misericòrdia en les instal·lacions que ocupa actualment el Centre d’Acolliment la Misericòrdia i eviti així la creació d’aquest macrocentre.
[més info]

Ja et pots descarregar el  número 79 del Full Informatiu
En aquest número trobaràs els destacats de la Memòria 2016, un article sobre espais laborals emergents per a l'Educació Social, un sobre la Renda Garantida de Ciutadania, i una experiència que tracta sobre la figura de l'educador social a l'empresa, entre d'altres. Esperem que el gaudiu.
[Full 79]

Creus que tenir un vocabulari comú en l'atenció social i sanitària és necessari?
Si ets membres del CEESC i treballes als Serveis Socials Bàsics, participa del procés per generar un vocabulari comú que permeti interoperar efectivament l’atenció social i sanitària. El dijous 18 de maig a les 16h vine a conèixer l'evolució d'aquesta proposta.
[més info]

Al blog: Cercador d'expertes de l'Institut Català de les Dones
Teresa M. Pitarch, presidenta de l’Institut Català de les Dones, escriu la nostra entrada al blog. Ens presenta el Cercador d’Expertes i convida les educadores socials a formar-ne part, per tal de visibilitzar el talent de les dones en una professió feminitzada com la nostra.
[llegeix l'article]

Debat: Educació Social: rols, llenguatge i context
A Tarragona, debatrem sobre el concepte d’educació social, els rols professionals i la pràctica de la professió en la societat actual. Ens aproparem a les dificultats amb què ens trobem, com també amb les possibilitats de creació d’espais de creixement professional a través de la mateixa pràctica.
[més info]

6è CCSM: 'Migracions, exili i refugi: drets humans i salut mental'
Els propers dies 1, 2 i 3 de juny, la FCSM organitza el seu 6è Congrés. El tema triat respon a la dramàtica situació que estem vivint a Europa amb la crisi dels refugiats i la voluntat de ser un element més de denúncia i mobilització, per la elaboració de diferents nivells de resposta, en aquest cas, des de la perspectiva de la salut mental comunitària.
[més info]

5a edició del Premi Internacional en Educació Social - Joaquim Grau i Fuster
Aquest Premi té la finalitat de promoure la reflexió escrita sobre la pràctica professional en el camp de l’educació social amb infància, adolescència i joventut, aprofundint en els efectes educatius resultants de l’acció professional. La dotació econòmica del premi és de 6.000 € i el termini de presentació finalitza el 31 d’agost de 2017.
[més info]

CÀPSULA: El procediment de modificació judicial de la capacitat. Figures de protecció jurídica
Volem aclarir dubtes a educadores i educadors socials i a altres professionals que atenen, acompanyen i orienten persones que necessiten protecció o acompanyament en la presa de decisions respecte la incapacitació judicial.
[més info]

NOU CURS: Treball amb joves i inclusió social. Reptes i dilemes per a l'acció
En el marc del projecte europeu CLOSER, us proposem una jornada de reflexió i participació al voltant de l’exclusió social i el treball amb joves al barri de Ciutat Meridiana. Volem debatre al voltant de la praxis de la intervenció amb joves i buscar noves vies d’actuació a partir de l’activitat comuna.
[més info]

En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més CàpsulES]

Altres activitats del CEESC

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

Amb motiu de l'entrada en vigor de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, t'informem que pots donar-te de baixa d'aquest Butlletí en qualsevol moment. Clica aquí

Aquest és un missatge automàtic. Si us plau, no el responguis directament. Si vols posar-te
en contacte amb nosaltres, escriu-nos a ceesc@ceesc.cat.

ISSN 2014-2137

Política de privacitat