Butlletí del CEESC núm. 271 · 5 de maig de 2017 · Si no el veus bé, clica aquí

Et vas perdre el debat sobre acompanyament socioeducatiu?
El passat 26 d'abril va celebrar-se el debat en què en Jordi Planella va parlar sobre l’acompanyament i vam conèixer una experiència d’èxit i un projecte premiat a l’entorn d’aquest fet. Si no vas poder assistir-hi o seguir el debat en directe, ara pots veure el vídeo sencer de l'acte.
[vídeo]

Entrada gratuïta per als col·legiats a BizBarcelona
T'oferim l’oportunitat d’assistir de forma gratuïta a la Fira BizBarcelona que tindrà lloc a Barcelona, els dies 31 de maig i 1 de juny. Podràs assistir a totes les conferències, assessoraments, actes i espais. Demana'ns l’accés gratuït abans del 22 de maig.
[més info]

Vine al Networking Interprofessional
En el marc de BizBarcelona, el 31 de maig al matí s'organitza un Networking Interprofessional. Una jornada pensada per tal que els professionals col·legiats us entrevisteu amb empreses del sector i us doneu a conèixer com a professionals.
[més info]

Crida per acordar part del vocabulari comú del PIAISS
Si ets membres del CEESC i treballes als Serveis Socials Bàsics, participa del procés per generar un vocabulari comú que permeti interoperar efectivament l’atenció social i sanitària. El dijous 18 de maig a les 16h vine a conèixer l'evolució d'aquesta proposta, que forma part del PIAISS.
[més info]

Reunió del col·lectiu professional de Gènere
El proper dissabte, 13 de maig, es reunirà a Barcelona el col·lectiu professional que vol treballar i generar discurs al voltant del gènere i l’educació social. El seu objectiu és millorar la pràctica professional i, a la vegada, la societat. Si t'interessa participar-hi, posa't en contacte amb nosaltres.
[més info]

Al blog: Biblioteca Pública i Compromís Social
Aquesta setmana s’ha realitzat l’acte de lliurament de la 3a edició del Premi “Biblioteca pública i compromís social” que atorga la Fundació Biblioteca Social en reconeixement a les iniciatives que duen a terme les biblioteques públiques en l’àmbit social, donant-los visibilitat. Des del CEESC, participem en el jurat del premi.
[més info]

6a Jornada: El procés d'acompanyament d'adolescents en medi obert
Aquesta jornada vol ser un espai de trobada de professionals, polítics, acadèmics i estudiants i que enguany comptarà, entre d'altres, amb en Bradley Cousins, expert en recerca sobre avaluació de programes educatius i comunitaris des d'una mirada participativa, col·laborativa i capacitadora.
[més info]

CÀPSULA: L’esclavitud sexual al segle XXI
El tràfic de persones per a la seva explotació sexual està a l’ordre del dia en els carrers de Barcelona. Hem preparat una Càpsula per parlar d'aquest tema amb les associacions A21 i Esclavitud XXI, centrades en lluitar contra qualsevol forma d’esclavitud que s’estigui produint actualment.
[més info]

CURS: Coaching per a mediadors i mediadores
La gestió dels conflictes requereix una acurada atenció a tots els aspectes comunicacionals, i això és una característica que la mediació comparteix amb el coaching. Us proposem descobrir les diferents tècniques i eines que utilitza el coaching per veure com les podem aplicar a la nostra tasca.
[més info]

En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més CàpsulES]

Altres activitats del CEESC

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

DESCOMPTES COMERCIALS

Teatre a Porta4
"Darrere la porta"

Preu especial de 8€ per a aquesta obra que ens explica amb fets reals què passa en els centres de menors. Dissabtes de maig.

[més info]

Aparcaments SABA
 

15% de descompte en abonament, 7% en rotació de vehicles, i altres descomptes en productes de prepagament i vals nocturns.

[més info]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat