Butlletí del CEESC núm. 270 · 28 d'abril de 2017 · Si no el veus bé, clica aquí

Ètica: hi tens molt a dir!
Un dels objectius del Comitè d'Ètica del CEESC és incorporar el discurs ètic a la pràctica professional i la sensibilització d’una cultura ètica de la professió. Fes-nos arribar les teves reflexions al voltant de l'ètica i les anirem agrupant a la nostra web. També ens agradaria saber quina formació en temes d’ètica us agradaria que oferíssim.
[més info]

4a Convocatòria 2017 d’Ajuts a Iniciatives Socials i de Cooperació del CEESC
S'hi poden presentar projectes de cooperació internacional que es duguin a terme en països empobrits, projectes nacionals que es duguin a terme amb col·lectius empobrits, així com projectes innovadors que fomentin l'ocupació dels educadors i educadores socials. El termini de presentació de projectes finalitza el 16 de juliol de 2017.
[més info]

Al blog: Nou Model SIS: estan desapareixent els Centres Oberts?
Hem demanat a en Miquel Rubio, col·legiat del CEESC i coordinador d'un Centre Obert, que ens doni la seva opinió sobre la presentació que ens va fer el passat 29 de març, el Sr. Joan Mayoral, Subdirector General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència, a l'entorn de la implantació del nou Model de Serveis d'Intervenció Socioeducativa.
[llegeix l'article]

Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional
Ja pots consultar les bases de la 10a edició d'aquests premis, que reconeixen els millors projectes d'orientació acadèmica i professional. En la passada edició, el CEESC vam guanyar el 2n premi de la categoria Institucional. Pots veure el vídeo que de l'acte de lliurament.
[consulta'n les bases]

Participa i fes visible l’Educació Social a la Viquipèdia
Dona'ns un cop de mà per fer que l’Educació Social deixi de ser invisible a l'enciclopèdia lliure més popular del món. Vine als tallers i aprèn el funcionament de la Viquipèdia: 4 de maig, a Girona; 11 de maig, a Vic; 12 de maig, a Tarragona; 18 de maig, a Tortosa; 25 de maig, a Barcelona, i 26 de maig, a Lleida.
[inscriu-t'hi]

Servei d’Orientació en la resolució de conflictes i de Mediació en les Organitzacions
T'has trobat mai amb conflictes entre els teus treballadors difícils de gestionar? El proper 8 de maig et presentarem el SOMO, el nou servei del CEESC que neix per posar a l’abast de les organitzacions un espai on expressar dificultats, afavorint la comunicació entre les parts, propiciant l’escolta i facilitant la reflexió.
[més info]

CURS DESTACAT: L’acció de la paraula. Eines per parlar en públic
Et costa parlar en públic? Vols millorar les teves capacitat comunicatives? T'oferim un taller eminentment pràctic per millorar la manera com et comuniques. Explorarem com donar vida a la paraula a través de la veu, entesa com una capacitat que implica tot el cos, en la seva totalitat psíquica i física.
[més info]

En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més CàpsulES]

Altres activitats del CEESC

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat