Butlletí del CEESC núm. 269 · 21 d'abril de 2017 · Si no el veus bé, clica aquí

Debat 20è aniversari a Tarragona: Educació Social: rols, llenguatge i context
Debatrem sobre el concepte d’educació social, els rols professionals i la pràctica de la professió en la societat actual. Ens aproparem a les dificultats amb què ens trobem, com també amb les possibilitats de creació d’espais de creixement professional a través de la mateixa pràctica, reflexionant sobre allò que ens dificulta i allò que ens facilita un desenvolupament ple de l’educació social.
[més info]

Participa i fes visible l’Educació Social a la Viquipèdia
Dona'ns un cop de mà per fer que l’Educació Social deixi de ser invisible a l'enciclopèdia lliure més popular del món. Durant el mes de maig, podràs participar en tallers per conèixer el funcionament de la Viquipèdia i aprofundir en les seves possibilitats a Girona, Vic, Tarragona, Tortosa, Barcelona i Lleida.
[més info]

Segueix en directe el Debat del 20è aniversari a Tortosa
Si no et pots acostar a Tortosa podràs seguir per streaming el debat en què parlarem sobre l’acompanyament i veurem com la pràctica i l’acció socioeducativa són presents i són clau en la metodologia dels processos d’aprenentatge de les persones, tant a nivell pràctic com teòric.
[accés a l'streaming]

Debat amb Mª Jesús Larios sobre la protecció dels infants en situació de desemparament
El proper divendres 28 d'abril, a les 10.30h, celebrarem a la seu del CEESC un debat amb l'adjunta del Síndic de Greuges per a la defensa dels drets dels infants i dels adolescents, per parlar i debatre al voltant dels informes emesos pel Síndic, que considerem del màxim interès per a les educadores i els educadors socials.
[més info]

Recompte 2017 de Persones sense llar. Calen voluntaris i voluntàries
El proper 17 de maig la Xarxa d’Atenció a Persones Sense Llar realitzarà a Barcelona el recompte de persones que dormen al carrer, amb la participació d’unes 900 persones voluntàries. El recompte vol contribuir a millorar la capacitat de resposta dels serveis a les persones sense sostre i sensibilitzar a la població sobre aquest fenomen.
[més info]

6è Congrès Català de Salut Mental. 'Migracions, exili i refugi: drets humans i salut mental'
Els propers dies 1, 2 i 3 de juny, la FCSM organitza el seu 6è Congrés. El tema triat respon a la dramàtica situació que estem vivint a Europa amb la crisi dels refugiats i la voluntat de ser un element més de denúncia i mobilització, per la elaboració de diferents nivells de resposta, en aquest cas, des de la perspectiva de la salut mental comunitària.
[més info]

CURS DESTACAT: Gestió del conflicte, mediació, contenció i intel·ligència emocional al nostre lloc de feina
Aquesta formació sorgeix de la necessitat de formar les persones educadores en tota la temàtica de la gestió del conflicte, la intel·ligència emocional i la mediació, ja que són aspectes que aquestes persones es poden trobar en el seu dia a dia en el lloc de treball.
[més info]

En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més CàpsulES]

Altres activitats del CEESC

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

DESCOMPTES COMERCIALS

Uneix-te a la mobilitat sostenible amb Avancar

Si ets col·legiat o col·legiada pots provar Avancar durant tres mesos gratis i et regalen 30€ en bonus de consum gratuït.

[més info]

Teatre del Raval
"El miracle d'Anne Sullivan"

25% descompte a taquilla presentant el carnet del CEESC, amb un màxim de 2 entrades per carnet. Fins al 27 d'abril!

[més info]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat