Butlletí del CEESC núm. 268 · 7 d'abril de 2017 · Si no el veus bé, clica aquí

Gaudiu de la Setmana Santa!
Totes les seus del CEESC romandran tancades de 13 al 17 d'abril, i la delegació al Camp de Tarragona ho farà del 10 al 17 d'abril. La setmana vinent no hi haurà butlletí setmanal. Gaudiu, si podeu, d'uns dies de descans i de la xocolata de la mona; nosaltres ho farem!
[horaris de les seus]

Servei d'Orientació Personalitzat
El SOP és un servei que vol contribuir a la millora de les possibilitats d’ocupació de les persones, facilitar un major coneixement del mercat laboral i permetre avaluar si es disposa de tot allò que el mercat demana per accedir a la feina. Les entrevistes tenen lloc el primer i tercer dimecres de cada mes (19 d'abril, 3 i 17 de maig). Servei obert a tothom i gratuït per als col·legiats i les col·legiades.
[més info]

Debat amb Mª Jesús Larios sobre la protecció dels infants en situació de desemparament
El proper divendres 28 d'abril, a les 10.30h, celebrarem a la seu del CEESC un debat amb l'adjunta del Síndic de Greuges per a la defensa dels drets dels infants i dels adolescents, per parlar i debatre al voltant dels informes emesos pel Síndic, que considerem del màxim interès per a les educadores i els educadors socials.
[més info]

VII Jornades Cultura de Mediació: Posem adjectius a la mediació
Els propers 26 i 27 de maig, tindran lloc a Barcelona, aquestes Jornades que seran un espai d’aprenentatge a partir de la combinació de ponències i tallers on la característica és la multidisciplinarietat de les seves mirades i de les seves aportacions.
[més info]

5a. Jornada de Professionals de Residències Geriàtriques i Centres de Dia
El proper 26 de maig tindrà lloc a Salt aquesta 5a. Jornada en què coneixerem diverses teràpies no farmacològiques innovadores i veurem com es desenvolupa un dia qualsevol en un centre que utilitza l'enfocament Atenció Centrada en la Persona.
[més info]

CRÒNICA DE LA CÀPSULA: El teatre com a eina d’intervenció social
Els companys del Centre d'Innovació i Formació en Educació de la UVic han escrit aquesta crònica de la Càpsula que vam dur a terme aquest dimecres: "El teatre com a eina d’intervenció social". Estem molts contents d'acostar les Càpsules d'Educació Social al territori i als estudiants universitaris!
[llegiu-ne la crònica]

CURS DESTACAT: Eines per a l’educació i la mediació en museus i centres d’art
Curs teoricopràctic a Lleida per aprofundir en l’educació als museus des de la perspectiva de l'educació social, prestant especial atenció a la mediació cultural i la inclusió social, que aportarà als professionals estratègies concretes per a l’elaboració d’itineraris amb aplicació pràctica.
[més info]

En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més CàpsulES]

Altres activitats del CEESC

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

DESCOMPTES COMERCIALS

Teatre del Raval
"El miracle d'Anne Sullivan"

25% descompte a taquilla presentant el carnet del CEESC, amb un màxim de 2 entrades per carnet. Fins al 27 d'abril!

[més info]

Centre Odontològic Drs. Miravé
Promoció Primavera-Estiu

Des del 21 de març fins al 31 de juliol 2017, preus especials per a membres del CEESC per a blanquejament clínica i carilla estètica.

[més info]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat