Butlletí del CEESC núm. 267 · 31 de març de 2017 · Si no el veus bé, clica aquí

Resum de l'Assemblea de març
El passat divendres es va celebrar Assemblea Ordinària. Es van aprovar la Memòria i el Balanç i el Compte de resultats de 2016. Alguns dels membres dels Col·lectius professionals del CEESC van presentar la feina que estan fent. També es va parlar dels projectes que tenim entre mans, entre els quals el 20è aniversari del CEESC.
[llegeix-ne la crònica]

Vols organitzar el proper Congrés de Serveis Socials? 
L'organització del Congrés suposa una tasca de preparació que es divideix en diferents comitès i en el qual participen col·legiats i col·legiades de tots els col·legis organitzadors. Per al Congrés de 2018 estem buscant col·legiats i col·legiades que vulguin implicar-se en l'organització, formant part del Comitè Organitzador i el Comitè Científic.
[més info]

Jornada #PerspectivES17 amb estudiants d'Educació Social
El passat 15 de març vam dur a terme al Casinet d’Hostafrancs la 1a edició d'aquesta Jornada, organitzada pel CEESC i amb la participació i implicació de totes les universitats catalanes amb estudis d’Educació Social. Hi van participar unes 80 persones. Si hi vas participar, busca't a les fotos de la Jornada!
[més info]

Ajuda els professionals asilats i immigrants a inserir-se laboralment
L’Ajuntament de Barcelona i l’Associació Intercol·legial hem signat un conveni per facilitar el contacte de les persones professionals asilades i immigrants residents a Barcelona amb els col·legis professionals del seu àmbit d’activitat, amb l’objectiu d’establir ponts de relació que millorin la seva incorporació personal i professional a la ciutat.
[més info]

Educadores i educadors socials absents al nou Pla estratègic de convivència escolar
El CGCEES insta al ministre d'Educació, Cultura i Esport que revisi la proposta i estudiï la incorporació dels professionals de l'Educació Social a tots els centres educatius de l’Estat espanyol, formant part del claustre del professorat i/o sent membres del departament d'orientació o d’atenció a les necessitats educatives especials.
[més info]

Si ets membre del CEESC també ho ets de Més Opcions!
Si ets membre del CEESC tens l’accés a la plataforma de consum mésOPCIONS, durant un any. Això et permet accedir a avantatges cooperatius i al consum de productes i serveis d’entitats d’economia solidària.
[més info]

Ja tenim aquí el XIX Congrés Mundial d'Educació Socal
Del 10 al 12 d’abril de 2017 es preveu que ens reunim entre 600 i 800 educadors i educadores socials de tot el món a São Paulo (Brasil). El Congrés porta com a lema "Jo sóc perquè nosaltres som".
[més info]

Jornada TIAC 2017. El futur dels infants i els seus drets a Catalunya
El divendres 12 de maig a Barcelona celebrarem aquesta Jornada per identificar els temes que considerem rellevants per al futur dels infants i els seus drets a Catalunya, explorar-ne el contingut, enriquir-lo amb les diferents aportacions a través del diàleg i, al mateix temps, identificar aquelles accions que cal dur a terme.
[més info]

CURS DESTACAT: Aprèn a través de l’experiència. Taller formatiu basat en el joc de rol SmileUrbo
Curs a Girona per conèixer de primera mà i formar-se en la utilització d’una eina útil en tallers i formacions destinats a treballar conceptes com el treball en equip, la participació activa dintre de grups, la gestió del canvi o la resolució de conflictes.
[informa-te'n]

En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més CàpsulES]

Altres activitats del CEESC

[més activitats]

Altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat