Butlletí del CEESC núm. 266 · 24 de març de 2017 · Si no el veus bé, clica aquí

Fem visible l'Educació Social
La majoria de referents, conceptes i àmbits de l’Educació Social són invisibles a la Viquipèdia, l'enciclopèdia en línia més gran del món. Per això, proposem revertir aquesta situació amb vosaltres i fer un pas important per dotar-la de major coneixement i informació sobre la nostra professió.
[t’hi apuntes?]

Debat 20è aniversari a Tortosa: L'acompanyament socioeducatiu
Parlarem sobre l’acompanyament socioeducatiu i coneixerem una experiència d’èxit i un projecte premiat i veurem com la pràctica i l’acció socioeducativa hi són presents i són clau en la metodologia dels processos d’aprenentatge de les persones. El debat s'emetrà en directe per streaming.
[més info]

Trobada a Lleida. Educadors i educadores socials a l'escola
Des de la delegació de Lleida es vol crear un espai per treballar en la incorporació de la figura de l’educador/a social a l’escola. La intenció és que esdevingui un col·lectiu profesional que treballi conjuntament amb el de Barcelona. La primera trobada serà el 30 de març, a la seu del CEESC a Lleida.
[més info]

El CEESC s'adhereix al manifest “L'accessibilitat universal, una contribució al bé comú”
Es tracta d'un manifest a favor de l'accessibilitat universal, una qüestió de drets humans l'absència de la qual comporta l’incompliment de la Convenció Internacional de l’ONU sobre els drets de les Persones amb Discapacitat.
[més info]

Convocatòria del III Concurs de contes per educar en valors "Coneix els teus drets"
La delegació del CEESC a les comarques gironines, convoca el III concurs de contes i relats curts per educar en valors, amb la finalitat de recollir-los en una publicació il·lustrada que es converteixi en eina pedagògica per al desenvolupament d’activitats amb nens i nenes.
[consulteu-ne les bases]

Assemblea 2017 de l'Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva
El proper dimecres 29 de març tindrà lloc l'Assemblea que esdevindrà l’espai per treballar i debatre l’estratègia d’inclusió social i de reducció de les desigualtats de la ciutat, amb les entitats i organitzacions de l’Acord i molt especialment amb les Xarxes d’Acció i els Grups d'impuls dels projectes tractors.
[més info]

Coneix el nou Model de Serveis d'Intervenció Socioeducativa
El 29 de març, el Sr. Joan Mayoral, subdirector de la DGAIA, ens presentarà aquest nou model que vol repensar i racionalitzar els serveis de centres oberts. La veu dels i les professionals és fonamental per oferir les millors de les propostes possibles als infants amb què treballem i a les seves famílies.
[més info]

Publicat el núm. 24 de la Revista RES
En aquest número trobareu les comunicacions del Congrés de Sevilla, així com articles relacionats amb el tema del Congrés: ciutadania, democràcia participativa, i articles sobre bones pràctiques en infància, treball en xarxa, entre molts d'altres.
[consulteu la revista]

CURS DESTACAT: L’avaluació participativa com a metodologia d’aprenentatge a les organitzacions del Tercer Sector
Des d’alguns posicionaments teòrics, l’avaluació no només serveix per a mesurar el grau d’assoliment dels objectius d’una organització, sinó que representa una oportunitat per desenvolupar aprenentatges individuals i organitzacionals durant el procés avaluador.
[informa-te'n]

En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més CàpsulES]

Altres CEESC

[més activitats]

Altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat