Butlletí del CEESC núm. 265 · 17 de març de 2017 · Si no el veus bé, clica aquí

Coneix el nou Model de Serveis d'Intervenció Socioeducativa
El 29 de març, el Sr. Joan Mayoral, subdirector de la DGAIA, ens presentarà aquest nou model que vol repensar i racionalitzar els serveis de centres oberts. Volem fer un debat amb el conjunt de professionals implicats.
[més info]

Tancament #10JIES - Infància i Mediació
A finals de desembre vam celebrar les 10 Jornades d’Infància i Mediació. Us presentem les aportacions de participants i ponents que obrien el debat en una gran línia: la mediació com una eina transversal per als diferents professionals amb un gran potencial.
[més info]

Recorda! Divendres, 24 de març, celebrem l'Assemblea!
er primer cop en divendres, a l’Assemblea del CEESC en què s’aprovaran la Memòria d’activitat de l’exercici de 2016 i el Balanç i el Compte de resultats de 2016.
Si no pots venir, delega el vot.
[més info]

15 vídeos per al RetinES 2017
A la web de RetinES trobareu 15 vídeos que es presenten a la 4a convocatòria del Premi. Recordeu que enguany hi ha tres modalitats de premi: al millor projecte, al millor projecte en construcció i al millor projecte d'estudiants d'Educació Social. Podeu participar-hi fins al 31 de març.
[més info]

Continua la campanya!
El CGCEES ha emès un comunicat davant de la resposta que ha ofert el Ministeri a la campanya a favor de la creació d'una llei que reguli la professió d'educació social, on se'ns demana que “ara més que mai hem de treballar per augmentar les peticions i assolir el objectiu que ens hem plantejat”.
[més info]

Catàleg de Formació i Càpsules Primavera 2017
Ja podeu consultar el nou catàleg de Primavera amb els 11 cursos i 8 càpsules que us hem preparat per a aquests propers mesos. Si no ho esteu, us podeu subscriure al butlletí de formació!
[consulteu el catàleg]

CURS DESTACAT: La robòtica, una divertida eina educativa per treballar amb infants
Els educadors i educadores podem fer que els infants no només siguin consumidors de tecnologia, sinó que siguin capaços de crear-la utilitzant eines de programació i robòtica educativa a l’abast de tothom.
[informa-te'n]

En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més CàpsulES]

Altres CEESC

[més activitats]

Altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008
www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC
 

ISSN 2014-2137

Política de privacitat