Butlletí del CEESC núm. 264 · 10 de març de 2017 · Si no el veus bé, clica aquí

Divendres, 24 de març. Assemblea General Ordinària
Us esperem, per primer cop en divendres, a l’Assemblea del CEESC en què s’aprovaran la Memòria d’activitat de l’exercici de 2016 i el Balanç i el Compte de resultats de 2016. Si no podeu venir, delegeu el vot.
[més info]

Formació i Càpsules del 2n quadrimestre
Ja podeu consultar a la nostra web els 10 nous cursos i les 3 noves Càpsules que hem programat per al segon quadrimestre. Prepareu les agendes, ja que en trobareu per a tots els gustos.
[nous cursos] [noves càpsules]

Participa a l'anàlisi de la realitat en els equips de SSB
Hem començat la tasca d'elaboració d'un dictamen a l'entorn de la nostra realitat professional en els Serveis Socials Bàsics de la província de Barcelona. Encara ets a temps de participar-hi!
[més info]

S'acosta la Jornada #Perspectives17 - 15 de març
Si ets estudiant no et pots perdre aquesta Jornada en què et trobaràs amb professionals de diversos àmbits innovadors o en creixement, i on podràs conèixer els estudis de postgrau on continuar formant-te, així com eines pràctiques per accedir al món laboral.
[més info]

Beques per al XIX Congrés Mundial d'Educació Social
En Pep Roig i la Míriem Solsona són els col·legiats que viatjaran a Brasil amb una de les 3 beques de 400€ que va oferir el CEESC per al suport a la participació al XIX Congrés Mundial d'Educació Social que tindrà lloc a Brasil, del 10 al 12 d'abril.
[més info]

Al blog: L’empresa social com a eina per a resoldre grans reptes socials
L’Associació Social Business City Barcelona escriu sobre un programa que vol transformar les necessitats socials de la ciutat amb la promoció i el suport a l’emprenedoria social.
[llegeix l'article]

Manifest del Dia de les Dones
Ahir vam commemorar el dia amb un acte celebrat conjuntament amb l'Associació Intercol·legial. A través del Manifest ‘Dones i professió’, vam demanar el compromís de sumar esforços i crear sinergies que facin possible pensar en perspectiva de gènere.
[llegeix el Manifest]

En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més CàpsulES]

Altres CEESC

[més activitats]

Altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Dona't d'alta al nostre butlletí

Amb motiu de l'entrada en vigor de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, t'informem que pots donar-te de baixa d'aquest Butlletí en qualsevol moment. Clica aquí

Aquest és un missatge automàtic. Si us plau, no el respongueu directament. Si voleu posar-vos en contacte amb nosaltres, utilitzeu les adreces que hi ha més amunt.

ISSN 2014-2137

Política de privacitat