Butlletí del CEESC núm. 263 · 3 de març de 2017 · Si no el veus bé, clica aquí

Des del CEESC reclamem diàleg amb la DGAIA
El CEESC fem costat als col·lectius de professionals de l’ES que treballen en l’àmbit de la protecció a la infància i l’adolescència i demanem diàleg per qüestionar i repensar el sistema.
[més info]

Els Sèniors al Canal Terrassa TV
El passat 24 de febrer, membres del Sèniors del CEESC van assistir al programa "La nit dels savis" del Canal Terrassa TV per parlar del valor dels professionals sèniors en la nostra societat.
[més info]

Participeu al RetinES 2017!
El 31 de març finalitza la convocatòria per optar als premis RetinES! Els nous col·laboradors ofereixen el seminari Educomunicació Glocal, amb descompte per a membres del CEESC.
[més info]

Celebrem el Dia de la Dona
El proper 8 de març, celebrarem juntes el Dia Internacional de la Dona. Comptarem amb la presència de Núria de Gispert, Marina Subirats i Mònica Terribas, entre d'altres. #noensfacisel8 #2017diadones
[més info]

Jornada: Camins i perspectives
En la jornada del 15 de març, els estudiants es trobaran amb professionals de diversos àmbits, coneixeran estudis on continuar formant-se i eines per accedir al mercat laboral.
[més info]
En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més CàpsulES]

Altres CEESC

[més activitats]

Altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Dona't d'alta al nostre butlletí

Amb motiu de l'entrada en vigor de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, t'informem que pots donar-te de baixa d'aquest Butlletí en qualsevol moment. Clica aquí

Aquest és un missatge automàtic. Si us plau, no el respongueu directament. Si voleu posar-vos en contacte amb nosaltres, utilitzeu les adreces que hi ha més amunt.

ISSN 2014-2137

Política de privacitat