Butlletí del CEESC núm. 262 · 24 de febrer de 2017 · Si no el veus bé, clica aquí

Treballes a Serveis Socials Bàsics a Barcelona?

T’esperem el 2 de març perquè ens ajudis a elaborar un informe d’anàlisi de la realitat professional en els equips de Serveis Socials Bàsics de la província de Barcelona.
[+info]

Camins i perspectives. Professionals de l’ES

En la jornada del 15 de març, els estudiants es trobaran amb professionals de diversos àmbits, coneixeran estudis on continuar formant-se i eines per accedir al mercat laboral.
[+info]

ES i Escola. 2n Seminari Interuniversitari

El proper 3 de març, es presentaran TFG sobre Educació Social a l’escola amb aportacions de professors; també hi haurà una presentació de professionals en actiu a centres educatius.
[+info]

Celebrem el Dia de la Dona

El proper 8 de març, l'Associació Intercol·legial organitzem una trobada de dones per celebrar juntes el Dia Internacional de la Dona.
#noensfacisel8 #2017diadones
[+info]

El CEESC s'adhereix a la PZF

La Plataforma Zona Franca és una iniciativa oberta a tots els col·lectius damnificats per l’enderroc de la Model i la recol·locació dels presos preventius a centres penals a 40 km de Barcelona.
[+info]

Els perfils professionals en l’àmbit de la joventut

L'Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut engega aquest estudi per conèixer, en l’actualitat, quins són els perfils dels i les professionals que treballen amb joves a Catalunya.
[+participa-hi]

Obertes les habilitacions al COPEESCAN

S’ha obert el període d'habilitació del COPEESCAN fins al 16 d'agost de 2017. Consulteu la seva web per saber-ne els requisits necessaris i la documentació que cal presentar.
[+info]

En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[+cursos]

Properes #CàpsulES

[+CàpsulES]

Altres CEESC

[+activitats]

Altres entitats

[+activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Dona't d'alta al nostre butlletí

Amb motiu de l'entrada en vigor de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, t'informem que pots donar-te de baixa d'aquest Butlletí en qualsevol moment. Clica aquí

Aquest és un missatge automàtic. Si us plau, no el respongueu directament. Si voleu posar-vos en contacte amb nosaltres, utilitzeu les adreces que hi ha més amunt.

ISSN 2014-2137

Política de privacitat