Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

Congrés: Barcelona Inclusiva 2017

Dates: 17, 18 i 19 de novembre de 2017
Lloc: Auditori Axa, Barcelona. Av. Diagonal, 547. 08029 Barcelon

El Congrés Barcelona Inclusiva 2017 vol donar continuïtat al treball realitzat l’any 2014. Així mateix, els canvis i les transformacions socials dels darrers anys ens conviden a seguir reflexionant i construint propostes en els diferents entorns de vida: la ciutat, el poble, el barri i el carrer, on les persones poden adquirir el seu paper com a subjectes actius i independents per conformar una comunitat humana on tots hi caben i són necessaris.

En aquests moments es vol recollir la transversalitat de la vida per donar resposta a la complexitat de la nostra societat i potenciar accions inclusives en l’àmbit educatiu, cultural, social, laboral i urbanístic. Convidem a una reflexió col·lectiva que no depengui d’una sola mirada sinó d’una visió global i integrada.

A partir del coneixement de diferents experiències, propostes i projectes reeixits, aquest congrés vol constituir-se en una comunitat d'aprenentatge, de debat i reflexió que ens ajudi a identificar, des de diferents àmbits, les barreres per a la inclusió i permeti vertebrar iniciatives que contribueixin a la seva superació.

Presentació de comunicacions i pòsters

Les comunicacions i pòsters que es presentin han d’estar vinculats de forma genèrica a l’orientació i inclusió en un dels següents àmbits:

  • Àmbit educatiu: acció tutorial, convivència i atenció a la diversitat.
  • Àmbit social: xarxes socials, convivència, educació en valors, temps lliure, programes municipals i / o territorials, família i salut.
  • Àmbit laboral: orientació acadèmica i professional, noves tecnologies, formació permanent, orientació per a la inserció social i orientació ocupacional.

Data límit de presentació: 18 d'agost

Els col·legiats i col·legiades del CEESC tenen un descompte del 35% en el preu de la inscripció. Cal fer el pagament amb el descompte i enviar el resguard juntament amb un còpia del carnet del CEESC.

Pàgina web del Congrés.

 

 

Informació bàsica

Inici de l'activitat 17-11-2017
Finalització de l'activitat 19-11-2017