Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

Debat 20è aniversari a Tarragona: Educació Social: rols, llenguatge i context

Data: 23 de maig, a les 17.00h.

Lloc: Aula C - 010 de la Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.

Què entenem els propis educadors i educadores socials per Educació Social? I la població en general? A què ens dediquem els educadors i les educadore socials? Realment eduquem a la societat com en la nostra denominació indica? Tenim coneixements específics o ens nodrim de coneixements d’altres disciplines? Som professió i som disciplina? Tenim prou eines per fer front a la pràctica del dia a dia?

Aquestes són algunes de les preguntes que es plantejaran al debat de Tarragona sobre Educació Social: Rols, Llenguatge i Context. Al llarg de dues hores, debatrem sobre el concepte d’educació social, els rols professionals i la pràctica de la professió en la societat actual. Ens aproparem a les dificultats amb què ens trobem, com també amb les possibilitats de creació d’espais de creixement professional a través de la mateixa pràctica, reflexionant sobre allò que ens dificulta però també allò que ens facilita un desenvolupament ple de l’educació social.

Si no podeu venir, el podreu seguir per streaming i participar a través de les xarxes socials amb les etiquetes #DebatsCEESC20anys #llenguatgES.

A càrrec de: Maria Jose Domínguez, professora del grau d'Educació Social a la URV i Jordi Solé, professor d'Educació Social a la UOC.

Moderarà el debat en Ricard Fernández, director del CRAE Sant Josep de Tarragona.

Més informació.

Inscripcions en aquest enllaç.

 

Informació bàsica

Inici de l'activitat 23-05-2017 17:00
Localització
Camp de Tarragona
Pau Claris, 2
Camp de Tarragona