Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

Jornada post 6è Congrés. Migracions, exili i refugi: drets humans i salut mental

Jornada post 6è Congrés. Migracions, exili i refugi: drets humans i salut mental

Data: divendres, 2 de març de 2018, a les 9.00h.
Lloc: Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB). Pg. Bonanova, 47. Barcelona

Després del 6è Congrés Català de Salut Mental, celebrat els dies 1, 2 i 3 de juny de 2017 sota el títol “MIGRACIONS, EXILI I REFUGI: DRETS HUMANS I SALUT MENTAL”, tal com vàrem acordar, convoquem aquesta Jornada Post Congrés, per tal de posar en comú algunes dades i algunes reflexions sobre la situació actual en què ens trobem i poder reprendre alguns dels temes tractats en el Congrés.

Malauradament, els temes tractats en el Congrés no estan resolts; en tot cas, alguns d’ells els sentim com a silenciats des dels mitjans de comunicació o les dinàmiques i prioritats institucionals. Conscients que la problemàtica persisteix i, en tot cas, evoluciona creant noves necessitats, proposem aquest nou espai de trobada i intercanvi entre les diferents organitzacions i agents presents en el territori, tant de l’àmbit de la salut o la salut mental, com del treball social i del treball en l’àmbit de la immigració i els refugiats.

Per tant, amb el convenciment que seguim davant una situació dramàtica a Europa, i amb la voluntat de mantenir una actitud de denúncia i mobilització, convoquem aquesta Jornada per tal de seguir amb el nostre procés de discussió i elaboració de diferents nivells de resposta, des de la perspectiva de la salut, de salut mental i comunitària.

Descarregueu-vos el programa.

Trobareu tota la informació en aquest enllaç.

 

Informació bàsica

Inici de l'activitat 02-03-2018 9:00
Finalització de l'activitat 02-03-2018 19:30
Localització
Barcelona
Carrer d'Aragó, 141, 08015 Barcelona, España
Barcelona