Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

CÀPSULA: El Cafè del mig. Apostem per discutir? Gestionem la convivència

Data: dilluns, 22 de gener a les 17.00h.
Lloc: seu del CEESC a Barcelona

Aquesta Càpsula, duta a terme des del Col·lectiu Professional de Mediadores i Mediadors del CEESC, proposa un debat entorn a aprendre a no evitar el conflicte, sinó a gestionar-lo. Ens formularem preguntes que intentarem resoldre com:

  • Què entenem per discutir? Hi ha un aspecte positiu?
  • Discutim per aprendre? O per convèncer?
  • Davant d’una discussió quins posicionaments o quins rols podem adoptar?
  • Com es gestionen les emocions i els valors en una discussió?

Partint de la base que la discussió és quelcom inherent al ser humà, què podem fer o quines eines podem oferir des de la mediació perquè la discussió doni fruits i sigui enriquidora per a tots? Aquesta càpsula és oberta a qualsevol professional o ciutadà que hi estigui interessat.

Aquesta activitat és una de moltes que es celebraran entre el 16 al 21 de gener per promoure i divulgar la mediació a Catalunya, coincidint amb el 21 de gener, Dia Europeu de la Mediació, si seguiu l'enllaç trobareu més informació i el programa d’activitats de la setmana.

A càrrec de: membres del Col·lectiu Professional de Mediadores i Mediadors del CEESC.

Aquesta Càpsula justifica 2 hores de formació bianual obligatòria de mediadors i mediadores.

Inscriu-t'hi en aquest enllaç.

---

Et recordem que que una activitat sigui gratuïta no vol dir que no tingui valor. Des del CEESC hi invertim recursos humans i econòmics per dur-la a terme, així que si us hi apunteu, però finalment no podeu venir, aviseu-nos, si us plau. La vostra plaça pot anar a alguna altra persona interessada. 

En conveni amb:

 

 

 

Informació bàsica

Inici de l'activitat 22-01-2018 17:00
Finalització de l'activitat 22-01-2018 19:00
Localització
Barcelona
Carrer d'Aragó, 141, 08015 Barcelona, España
Barcelona