Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

CÀPSULA: Abordatge de la sexualitat en persones amb diversitat funcional

Data: Dijous, 14 de desembre, a les 18.00 h

Lloc: Seu social del CEESC. Aragó 141-143, 4a planta. Barcelona.

En aquesta Càpsula debatrem com abordar, des de les competències de l'Educació Social, la sexualitat en persones amb diversitat funcional.

I ho farem de la mà de la Asociación Nacional de Salud Sexual y Discapacidad (ANSSYD), organització constituïda per professionals de diversos àmbits amb més de 30 anys d'experiència en sexualitat i diversitat funcional tant des de l'assistència com des de la docència, que té com a objectiu principal la promoció i defensa dels drets sexuals i reproductius de les persones amb diversitat funcional per millorar la seva qualitat de vida, a partir de la recerca, formació i assessorament en salut sexual i reproductiva, en el marc de la Convenció dels Drets de les persones amb discapacitat, de l’any 2006.

A càrrec de: Esther Sánchez Raja, doctora en sexualitat i diversitat funcional (UB) i directora d'ASAD, SL, Serveis Sanitaris dedicats a persones amb Diversitat Funcional; i María Honrubia Pérez, llicenciada en Psicologia i Pedagogia, Professora de la Universitat de Barcelona (UB). Totes dues membres de l’equip tècnic d'ANSSYD.

Inscriu-t'hi en aquest enllaç.

---

Et recordem que que una activitat sigui gratuïta no vol dir que no tingui valor. Des del CEESC hi invertim recursos humans i econòmics per dur-la a terme, així que si us hi apunteu, però finalment no podeu venir, aviseu-nos, si us plau. La vostra plaça pot anar a alguna altra persona interessada. 

En conveni amb:

 

 

Informació bàsica

Inici de l'activitat 14-12-2017 18:00
Finalització de l'activitat 14-12-2017 20:00
Localització
Barcelona
Carrer d'Aragó, 141, 08015 Barcelona, España
Barcelona