Us presentem el Documental del mes de setembre: Over the limit, el retrat d’una jove atleta que lluita per aconseguir el que ambiciona mentre ha de complir les expectatives de l’exigent sistema oficial d’entrenament rus i deixar de banda la vida personal.

La Rita Mamun, amb només 20 anys, és una atleta russa d’elit en gimnàstica rítmica que ha arribat al moment crucial de la seva carrera esportiva. Aviat es retirarà, però el seu objectiu final és convertir-se en campiona olímpica. Aquesta serà la seva última oportunitat per fer realitat el seu gran somni d’aconseguir l’or als Jocs Olímpics de Brasil. Quin és el preu que els i les atletes estan disposats a pagar per assolir l’èxit? 

A través del conveni de col·laboració amb el festival Docsbarcelona International Documentary Film Festivalel CEESC regalarem 3 entrades dobles per a l’estrena oficial del Docs Barcelona del Mes a persones col·legiades i amigues del CEESC.


Com aconseguir una d’aquestes 3 entrades dobles?

Aquest cop, les regalarem a través del facebook a les 3 primeres persones col·legiades o amigues del CEESC que comparteixin el nostre post al seu mur amb l'etiqueta #docsbcndelmes_CEESC responent una d’aquestes 3 preguntes:

  • Qui és el director/a del documental?
  • En quin país s'ha produït?
  • Digues algun dels Festivals on hagi participat.

Estrena: dijous 6 de setembre de 2018 a les 19:30h
Lloc: Aribau Club, Gran Via de les Corts Catalanes, 565
Preu real entrada: 6€

Més informació sobre Over the limit

Tràiler: