Us presentem el Documental del mes de juliol: Dolphin Man, el retrat de la vida i el llegat de Jacques Mayol, conegut com l’home-dofí, el bussejador en apnea que va batre el rècord dels 100 metres de profunditat, i que va proposar una nova relació entre els éssers humans i el mar; no només concebre’l com un gran dipòsit d’aigua salada, sinó també com una porta a conèixer-se un mateix. Una història immersiva i una experiència sensorial i transformadora que ens connecta amb el nostre jo interior.

La pel·lícula ens apropa al silenci de les profunditats, on el teu cos agafa una nova dimensió i el cor batega a només 12 pulsacions per minut. Aquesta experiència gairebé mística caracteritza el busseig en apnea, la disciplina esportiva que força la distància, en el temps i en l’espai, que separa a l’home de l’element que necessita per viure; l’aire. Però igual que els dofins, l’home ha d’aguantar la respiració sota l’aigua. La gran pregunta és quin és el límit?

A través del conveni de col·laboració amb el festival Docsbarcelona International Documentary Film Festivalel CEESC regalarem 3 entrades dobles per a l’estrena oficial del Docs Barcelona del Mes a persones col·legiades i amigues del CEESC.


Com aconseguir una d’aquestes 3 entrades dobles?

Les regalarem a través del twitter a les 3 primeres persones col·legiades o amigues del CEESC que ens facin un retwitt a la piulada on informem del documental, responent una d’aquestes preguntes:

  • Qui és el director/a del documental?
  • En quin país s'ha produït?
  • Digues algun dels Festivals on hagi participat.

Estrena: dijous 5 de juliol de 2018 a les 19:30h
Lloc: Aribau Club, Gran Via de les Corts Catalanes, 565
Preu real entrada: 6€
Més informació sobre Dolphin Man

Tràiler: