L’Agència de Salut Pública de Catalunya està elaborant el Nou Pla de Drogues i Addiccions: de la prevenció universal a la reducció de danys. 2019-2022. Per a fer-ho han planificat un procés participatiu tal i com es va fer amb l’Estratègia Nacional sobre Drogues de Catalunya i el Pla sobre Drogues anterior. En aquella ocasió, es varen organitzar tres jornades i diverses sessions de treball amb més de 300 professionals.

Enguany es volen mantenir els espais de trobada i d’intercanvi amb experts i expertes de diversos sectors i perfils (educatiu, familiar, lleure, salut, laboral i comunitari) i també s’ha afegit la possibilitat de participar no presencialment a través d’un qüestionari en línia, per tal d’afavorir la recollida d’aportacions del major nombre de professionals possible.

El qüestionari presenta les grans línies estratègiques, àrees temàtiques i objectius preliminars a les quals et convidem a fer valoracions, canvis i a afegir-ne de noves. És anònim, i es pot completar en, aproximadament, 30 minuts. Ens aconsellen que és interessant apuntar el codi numèric que s’assigna de forma automàtica al començar a completar el qüestionari, per tal de poder accedir-hi més d’una vegada.

Podeu fer-hi aportacions fins al 25 de juny per tal que siguin tingudes en compte en el document final del Pla.