Com us dèiem fa uns dies, el CEESC ha signat un conveni de col·laboració amb el festival Docsbarcelona International Documentary Film Festival, la cita anual amb el millor cinema documental.

A través d’aquesta col·laboració, a partir d’ara, el CEESC regalarem 3 entrades dobles per a l’estrena oficial del Docs Barcelona del Mes a persones col·legiades i amigues del CEESC.

Comencem amb el documental del mes de maig: Un home millor (A Better Man), un documental sobre violència masclista. Attiya Khan, la seva directora i protagonista, va concebre la idea de la pel·lícula a partir de la seva experiència personal amb la seva exparella de quan era adolescent. Sense haver de perdonar i sense justificar-ne els terribles abusos. A Better Man aposta per l’anomenada justícia restaurativa, en la qual la víctima i l’agressor busquen col·lectivament la millor solució del conflicte. En aquest cas, el benestar emocional de l’Attiya passa perquè el seu agressor reconegui que es va equivocar.

L’estrena és al cinema Aribau Club de Barcelona, el dijous 10 de maig a les 19:30 h i i comptarà amb un col·loqui amb experts/es sobre el tema. 


Com aconseguir una d’aquestes 3 entrades dobles?

Les regalarem a través del twitter a les 3 primeres persones que ens facin un retwitt a la piulada on informem del documental, responent una d’aquestes preguntes:

Un home millor (A Better Man):

  • Qui és el director/a del documental?
  • En quin país s'ha produït?
  • Digues algun dels Festivals on hagi participat.

Estrena: dijous 10 de maig de 2018 a les 19:30h
Lloc: Aribau Club, Gran Via de les Corts Catalanes, 565
Preu real entrada: 6€
Més informació sobre Un home millor (A Better Man)

Tràiler: