Del 24 al 26 d’octubre es celebrarà a Cuenca el VII Congrés Iberoamericà d’Animació Sociocultural.

Sota el lema "L'animació sociocultural com a acció transformadora: transformació, moviments socials i canvis", el Congrés vol donar veu a totes aquelles persones que mitjançant l'animació sociocultural provoquen aquesta transformació en la nostra societat, ja sigui des dels seus llocs de treball o des de l'activisme. Un espai per compartir els programes, accions i bones pràctiques que duem a terme en el dia a dia.

A més, coincidint amb el Congrés, també es durà a terme el I Encontre d’Estudiants d’Animació Sociocultural, amb la intenció de proporcionar un espai d’aprenentatge,  participació i comunicació a totes aquelles persones que s’estan formant en el món de l’animació sociocultural.

Us animem a assistir-hi, segur que trobeu l'espai on aportar i compartir per construir coneixement de manera col·lectiva.

El Congrés està organitzat per la Red Iberoamericana de Animación Sociocultural, RIA, una xarxa internacional de persones i institucions públiques i privades interessades o vinculades a l'animació sociocultural en qualsevol dels seus àmbits (educació en el lleure i recreació, dinamització i promoció cultural, desenvolupament comunitari, oci educatiu, educació i cultura popular ...).  La CASC_CAT, de la qual el CEESC formem part, és membre de l’Asociación Nodo RIA España, ANRIE_ASC, que coordina les sinergies entre professionals que desenvolupen la seva tasca en l'àmbit de la intervenció socioeducativa, la pedagogia de l'oci i el desenvolupament comunitari al nostre país.

Línies temàtiques del Congrés:

  • Acció comunitària i desenvolupament loca
  • lGestió de la(es) diversitat(s)
  • E-Animació
  • Llenguatges artístics
  • Emprenedoria i innovació
  • Gent gran
  • Infància i joventut
  • Formació per a l'animació sociocultural

Comunicacions
Podeu presentar una comunicació, relacionada amb qualsevol de les vuit línies temàtiques del congrés, fins al 30 d'abril de 2018.

Més informació i inscripcions:
https://congresoria2018.anrie.es/
@congresoria2018