Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

El Secretari d’Estat d’Educació, Formació Professional, i Universitats ha acceptat la petició que vam fer el CEESC conjuntament amb 4 de les facultats on es cursa el Grau d'Educació Social a Catalunya, per incloure els educadors i les educadores socials dins del conjunt de professionals que atenen el número de telèfon per a víctimes d’assetjament escolar.

En el contracte actual s’ha inclòs l’educador i l’educadora social en els equips de treball que poden prestar aquest servei.

De conformitat amb l'apartat 42 del plec de prescripcions tècniques particulars, per a la prestació dels serveis recollits en el plec, l'adjudicatari haurà de comptar almenys amb un responsable tècnic, cinc persones per a l'atenció de trucades en possessió d'una llicenciatura o grau universitari en l'àmbit de la psicologia, una persona en possessió d'una llicenciatura o grau de l'educació superior en l'àmbit del treball social, la integració social o l'educació social, una persona en possessió d'una llicenciatura o grau universitari en l'àmbit del dret, i una persona en possessió d'una llicenciatura o grau universitari en l'àmbit de la sociologia, antropologia, ciències socials o estudis socials.

Es poden consultar els plecs vigents en la Plataforma de Contractació del Sector Públic, n° d'expedient 16001.

La petició la vam fer el CEESC conjuntament amb la Facultat d'Educació i Psicologia de la Universitat de Girona, la Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia de la Universitat Rovira i Virgili, la Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés i la Facultat d'Educació, Traducció i Ciències Humanes de la Universitat de Vic.

Podeu llegir la petició que vam fer en aquest enllaç.