Recentment el CEESC hem signat un conveni de col·laboració amb l’Associació Multisectorial d’Autònoms de la Província de Lleida (AMALL) que té la finalitat de promocionar l’activitat del col·lectiu dels autònoms del territori de Lleida. 

L’AMALL col·labora en l’execució del programa CONSOLIDA’T, dirigit a consolidar, fer créixer i mantenir els negocis empresarials i professionals dels treballadors autònoms, subvencionat per la Generalitat de Catalunya.

Els membres del CEESC podem gaudir d’aquest programa. 

Objectius del programa:

  • És la diagnosi de l’escenari actual del negoci de l’autònom, detecció de necessitats i identificació d’oportunitats de millora, establint un pla d’acció individualitzat per augmentar la competitivitat del teu negoci.

El programa CONSOLIDA’T t’ofereix :

  • Assessorament i acompanyament individualitzat en les necessitats empresarials del teu negoci, negociació amb les entitats financeres. Orientació en les accions a realitzar i eines de control per optimitzar els recursos del teu negoci. El programa fomenta les sinergies i la creació de xarxa entre els autònoms que hi participen.

Experiències Programa Consolida't - AMALL – Lleida, en l'edició del 2017:

 

Les inscripcions s'han de fer, idealment, durant el mes de febrer.

Més informació i  formalització de la Inscripció
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
973 23 21 66

 

>>Des del CEESC també t'oferim diferents serveis professionals i laborals compresos al Servei d’Ocupació i Orientació Professional - SOOP.