Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

Divendres 27 d'octubre tindrà lloc al Centre d'Art la Panera el Debat del 20è aniversari del CEESC a Lleida: "Art, Creativitat, Transformació i LO SOCIAL".

En els últims anys hem comprovat que s’han multiplicat els projectes que enllacen, utilitzen o apliquen l’art com a element o eina educativa i transformadora de realitats individuals, grupals o comunitàries. Projectes i organitzacions al darrere i al capdavant que entenen la cultura en el seu sentit ampli, com a forma de vida, que incorpora valors, que modela la identitat individual i elabora la idiosincràsia d’un grup.

Al número 16 de la revista de Quaderns d'Educació Social, sota el títol “A cop d’art” (desembre 2014), comprovàvem aquest increment de projectes i sensibilitats, i com la creativitat hi juga un paper crucial per resoldre amb satisfacció, els processos creatius i alhora emancipadors, per un costat i, per l’altre, el seu resultat final a exposició i valoració de l’espectador.

Com ser sostenibles i fer que aquests projectes vitals es consolidin i segueixin? Creieu que s’ha complert un cert reconeixement en aquest camp? Quin paper hi juga l’Educació Social? L’acompanyament és clau? Què hi tenen a dir i fer les educadores i els educadors socials?

A través de diferents propostes, organitzacions, persones i professionals especialitzats i dedicats, ho debatrem i intentarem trobar-hi respostes i idees.

El debat està adreçat a estudiants i professionals de l’educació social i d’altres de l’àmbit social (en centres oberts, ludoteques, biblioteques, educadors i educadores de carrer o en medi obert, ciberaules…), així com a persones interessades en la temàtica.

El Debat del 20è aniversari de Lleida és gratuït per a persones col·legiades i amigues del CEESC. Té un cost de 5€ per la resta de persones i professionals interessats o interessades. I a estudiants de la Universtitat de Lleida els hi reservem la plaça ​(prèvia inscripció).

Més informació i inscripcions.

 

El CEESC organitza juntament amb:

 

Amb la col·laboració de:

 

Notícies relacionades