Des que l’Assemblea del CEESC, al desembre de 2016, va aprovar el Document Marc de Funcionament de Comitè d’Ètica del CEESC, el grup motor ha assumit la responsabilitat de la creació i posada en marxa del Comitè.

En aquests mesos hem estat redactant un calendari del pla de treball inicial, que inclou la redacció del reglament de règim intern i de funcionament del Comitè, la proposta d’un pla de formació en ètica al CEESC i la cerca de persones per formar-ne part.

I per anar construint el Comitè, necessitem la vostra col·laboració

Volem dotar al Comitè d’un equip de persones col·laboradores externes per aportar coneixements especialitzats en funció del tema que s’estigui tractant. Si us interessa formar-ne part, envieu-nos un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant el vostre interès en participar i quin és el vostre àmbit de coneixement.

Recordeu que a l'apartat d'Ètica de la web estem recollint les vostres reflexions al voltant de l'ètica. Envieu-les a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..