Des de la delegació del CEESC de Lleida es vol crear un espai per treballar en la incorporació de la figura de l’educadora i l'educador social a l’escola. La intenció serà que pugui esdevenir un Col·lectiu profesional que pugui treballar conjuntament amb el que ja realitza les seves trobades a Barcelona des del juny de 2014.

Fins ara, la figura de l’educador/a social s’ha introduït en aquests centres de manera molt puntual. Ara s’està realitzant una recerca de centres escolars amb presència d’educadors i educadores socials, per tal de visibilitzar, compartir i reflexionar al voltant d’aquestes experiències.

El Col·lectiu ja existent, que ara mateix compta amb 12 persones participants actives i 25 informades, estem treballant conjuntament amb altres entitats com la Fundació Jaume Bofill i la Federació de moviments de renovació pedagògica de Catalunya. Actualment, estem col·laborant amb la Universitat Oberta de Catalunya entorn de la situació dels educadors i educadores socials a les escoles de primària i secundària de Catalunya, tant pel que fa als seus aspectes més quantitatius, com pel que fa a la seva dimensió més qualitativa i valorativa. I també s’ha creat un Seminari Interuniversitari.

Ara volem fer una primera reunió a Lleida on, persones que hi estigueu interessades, pugueu compartir inquietuds i veure possibles camins a fer.

Aquesta primera trobada serà el 30 de març, a les 17.30 h a la seu del CEESC a Lleida, Rambla Ferran, 32.

Si estàs interessat en formar-ne part, només cal que ens escriguis a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

T'hi esperem!