Catifa vermella pels premis RetinES 2016

Al gener, en el marc de la mostra Miradocs, es presentaran les peces audiovisuals premiades al Retines 2016: Videocurrículum, Tiretades, salut de colors i La Llama-protesto. Concretament serà el dimecres 25 de gener a les 19:30h a la Casa Elizalde de Barcelona.

Barcelona Espai de Cinema, entitat que organitza el Miradocs, va col·laborar sent part del jurat dels premis RetinES 2016. Aquesta mostra centra el seu interès en que el públic pugui compartir l’experiència del visionat del film amb la presència dels autors o autores. En el cas de les propostes premiades al Retines, comptarem amb la presència de Mercè Aranda, l’Educadora Social que va idear el Videocurrículum, membres de l’Associació Marabal per Tiretades i l’Associació de Joves TEB impulsors del vídeo de La Llama.

No us perdeu ni la cita ni la mostra Miradocs 2017!

Engeguem convocatòria retinES 2017

Ja han aparegut les bases dels premis RetinES 2017!

  • A la millor obra o projecte audiovisual en benefici de l’acció i/o activitat socioeducativa amb un premi de 600€.
  • Al millor projecte audiovisual en construcció i en benefici a l’acció i/o activitat socioeducativa amb un premi de 300€.

Hi ha temps per presentar-s’hi fins el 31 de març del 2017.

El mateix termini per optar al millor projecte audiovisual d’estudiants universitaris d’Educació Social 2016/17, amb un premi de 300€.

>>Tota la informació sobre les bases dels premis RetinES 2017

I si el que t’agrada és compartir material audiovisual ja existent que consideres oportú i motivador per l’acció i l’activitat socioeducativa, registra’t a la comunitat RetinES en 30 segons i enllaça els vídeos! Contribueix al recull d’obres, treballs, intencions, processos, recursos i projectes audiovisuals que ens poden ser útils

>>Registra’t a la comunitat RetinES i obra’ns els ulls amb les teves recomanacions