Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

CURS: Sexe, drogues i prevenció

CURS: Sexe, drogues i prevenció

Durada: 4 hores.

Dates: Dimecres, 28 de novembre, de 16 a 20h

Lloc: Seu social CEESC a Barcelona.

Aquesta formació pràctica pretén capacitar les i els professionals que treballen amb adolescents sobre la necessitat de conèixer els riscos associats al consum de drogues, principalment l’alcohol i el cànnabis així como l’ús de les mateixes a l’hora de mantenir relacions sexuals. Amb aquesta formació pretenem responsabilitzar a la gent jove sobre els seus consums i les seves relacions sexuals evitant el mínim de riscos i fomentant el màxim de plaer.

Treballarem sobre diversos casos pràctics que aportarà la formadora que ens permetran partir dels coneixements previs de les persones participants i ampliar coneixements utilitzant eines pràctiques i recursos metodològics.

Objectius

  • Saber orientar i informar sobre els efectes de l’alcohol, cànnabis i altres substàncies.
  • Facilitar la informació necessària perquè sàpiguen gaudir de la seva sexualitat amb el màxim de plaer.
  • FaReduir riscos associats a conductes no desitjades tant en el consum de substàncies com en les seves relacions sexoafectives.

Descarregueu-vos la fitxa completa del curs.

A càrrec de: Lupe García Rodríguez, educadora social i sexòloga. Especialista en educació sexual i promoció de la salut. Des de 2008 treballa com a autònoma impartint formació a famílies, professorat i professionals de l’àmbit social sobre aquests temes. Fundadora de la web sexducacion.com.

Certificat: les persones participants en aquest curs rebran una vegada finalitzi l’activitat un certificat d’assistència. Per tenir dret a aquest certificat cal haver assistit, com a mínim, al 80% de l'activitat formativa.

Descomptes

50% de descompte per a persones col·legiades i amigues del CEESC a l'atur.

També pots beneficiar-te de descomptes en els següents casos:

  • La segona formació i següents que realitzis en el mateix any, tindran un 15% de descompte.
  • Les entitats que inscriguin 5 persones o més tindran un 10% de descompte.
  • Si ets membre d'un col·lectiu professional del CEESC, tindràs un 5% de descompte.
  • Si ets membres del col·lectiu professional que ha proposat l'activitat, tindràs la inscripció gratuïta.
  • Si ets alumne d'alguna d'aquestes universitats o membre d'una d'aquestes entitats o d'algun altre col·legi professional que pertanyi a l'Associació Intercol·legial Catalana, gaudiràs del preu per a persones col·legiades del CEESC.

Aquests descomptes no són acumulables.

Si vols acollir-te a un d’aquests descomptes, no facis el pagament ara i envia un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Et respondrem amb la quantitat que has de pagar i el mètode de pagament.

Termes i condicions d’inscripció i pagament a activitats formatives.

En conveni amb:

 

Informació bàsica

Inici de l'activitat 28-11-2018 16:00
Finalització de l'activitat 28-11-2018 20:00
Col·legiats/ades i/o amics/gues del CEESC: 10€
No col·legiats/ades: 20€
Persones aturades i/o pensionistes 15€
Localització
Barcelona
Carrer d'Aragó, 141, 08015 Barcelona, España
Barcelona