Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

CURS: La gamificació a l’acció socioeducativa

CURS: La gamificació a l’acció socioeducativa

Durada: 20 hores. 4 sessions de 5 hores.

Dates: dissabtes, 5 i 26 de maig, i 2 i 16 de juny, de 9 a 14h.

Lloc: Grup d'Esplai Blanquerna. C. Sant Domènec, 8. Tortosa.

Des de Lo Somriure Solidari i arran del nostre bagatge i treball de la darrera dècada, hem comprovat que podem abordar moltes situacions des d’un altre plantejament del pla de (millora de) vida incidint en l’empoderament i la gamificació com a eina de canvi. El temps és l’espai que hi ha entre emoció i emoció, el ritme el marca com ho sentim. L’humor ens ha de permetre ser més humans i poder expandir més els nostres horitzons.

Treballar des del sentir i des dels tres àmbits bàsics de l’esser humà: el llenguatge, el cos i les emocions, buscant, des d’allí, una coherència que ens empoderi per aconseguir les nostres metes. La gamificació és l’ús de metodologies del joc en entorns i aplicacions no lúdiques amb la finalitat de potenciar la motivació, la concentració, l’esforç, la fidelització i altres valors positius comuns a tots els jocs. Es tracta d’una nova i poderosa estratègia per influir i motivar grups de persones.

Objectius

  • Utilitzar recursos i eines de la gamificació en la creació i el disseny del nostre mètode de treball.
  • Crear i dissenyar noves estratègies de treball dins l’atenció individualitzada i grupal que facilitin els plans de millora, de treball i/o de vida dels nostres col·laboradors (clients, beneficiaris, usuaris, etc.).
  • Aprendre a treballar diferents processos per dissenyar un mètode personal de cada participant.

Descarregueu-vos la fitxa completa del curs.

A càrrec de: Jordi Baiget, educador social, col·legiat 971 i facilitador de vida i ànimes. Expert en humor terapèutic i en l’acompanyament d’empoderar les persones. Treballa com a educador social, mediador familiar i pallasso. Màster en PNL.

Certificat: les persones participants en aquest curs rebran una vegada finalitzi l’activitat un certificat d’assistència. Per tenir dret a aquest certificat cal haver assistit, com a mínim, al 80% de l'activitat formativa.

En el preu de la inscripció va inclòs el material.

Descomptes

50% de descompte per a persones col·legiades i amigues del CEESC a l'atur.

També pots beneficiar-te de descomptes en els següents casos:

  • La segona formació i següents que realitzis en el mateix any, tindran un 15% de descompte.
  • Les entitats que inscriguin 5 persones o més tindran un 10% de descompte.
  • Si ets membre d'un col·lectiu professional del CEESC, tindràs un 5% de descompte.
  • Si ets membres del col·lectiu professional que ha proposat l'activitat, tindràs la inscripció gratuïta.
  • Si ets alumne d'alguna d'aquestes universitats o membre d'una d'aquestes entitats o d'algun altre col·legi professional que pertanyi a l'Associació Intercol·legial Catalana, gaudiràs del preu per a persones col·legiades del CEESC.

Aquests descomptes no són acumulables.

Si vols acollir-te a un d’aquests descomptes, no facis el pagament ara i envia un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Et respondrem amb la quantitat que has de pagar i el mètode de pagament.

Termes i condicions d’inscripció i pagament a activitats formatives.

En conveni amb:

 

Informació bàsica

Inici de l'activitat 05-05-2018 9:00
Finalització de l'activitat 16-06-2018 14:00
Col·legiats/ades i/o amics/gues del CEESC: 65€
No col·legiats/ades: 105€
Persones aturades i/o pensionistes 85€
Localització
Terres de l'Ebre
Ramon Berenguer IV, 11
Terres de l'Ebre
Ja no acceptem inscripcions per a aquesta activitat