Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

CURS: Atenció a la diversitat: Autisme ON LINE

CURS: Atenció a la diversitat: Autisme ON LINE

Durada: 40 hores.

Dates: del 17 de setembre a l'11 de novembre.

La intervenció dins el món educatiu té una gran rellevància en l'evolució dels nens i nenes diagnosticats amb algun trastorn de l'espectre autista, per tant, els seus respectius educador/ores poden contribuir activament en el seu desenvolupament i benestar.

Les criatures diagnosticades de TEA es troben dins el grup de persones amb necessitats dins del món de la diversitat, el que significa que precisen d'una metodologia adaptada, reforç escolar i adaptació del currículum escolar.

Hi ha diverses teràpies i intervencions conductuals dissenyades per remeiar els trets característics específics i aportar una millora substancial en la qualitat de vida dels infants diagnosticats amb TEA; partint del fet que els trastorns de l'espectre autista no tenen cura, perquè no són cap malaltia.

A càrrec de: Clara Vergés, psicòloga, assessora, coach  i formadora.

Més informació i inscripcions.

Observacions

A partir de l’acord de col·laboració entre l’escola Efa (Escola de Formació de l’ACELLEC) i el CEESC, podem oferir aquesta formació on-line. El curs es desenvoluparà i serà coordinat des de la plataforma on-line de l’Escola Efa.

L'organització permet treballar de forma asincrònica. De forma que cada participant, dins dels límits d’inici i finalització de cada tasca, podrà realitzar el curs en el moment que més li convingui. Es dissenya preveient una càrrega de treball per a l’alumne de 5 hores setmanals i es recomana connectar-se a la plataforma, com mínim, cada dos dies.

Certificat: per superar el curs s’han de realitzar totes les tasques en els terminis establerts. La correcta realització de les tasques donarà dret a rebre la certificació que expedeix l’Escola Efa, Escola de Formació de l’Acellec.

Per a empreses: l'import d'aquest curs és bonificable a través de FUNDAE.

Descomptes

50% de descompte per a persones col·legiades i amigues del CEESC a l'atur.

També pots beneficiar-te de descomptes en els següents casos:

  • La segona formació i següents que realitzis en el mateix any, tindran un 15% de descompte.
  • Les entitats que inscriguin 5 persones o més tindran un 10% de descompte.
  • Si ets membre d'un col·lectiu professional del CEESC, tindràs un 5% de descompte.
  • Si ets membres del col·lectiu professional que ha proposat l'activitat, tindràs la inscripció gratuïta.
  • Si ets alumne d'alguna d'aquestes universitats o membre d'una d'aquestes entitats o d'algun altre col·legi professional que pertanyi a l'Associació Intercol·legial Catalana, gaudiràs del preu per a persones col·legiades del CEESC.

Aquests descomptes no són acumulables.

Si vols acollir-te a un d’aquests descomptes, no facis el pagament ara i envia un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Et respondrem amb la quantitat que has de pagar i el mètode de pagament.

Termes i condicions d’inscripció i pagament a activitats formatives.

En conveni amb:

 

Informació bàsica

Inici de l'activitat 17-09-2018
Finalització de l'activitat 11-11-2018
Col·legiats/ades i/o amics/gues del CEESC: 90€
No col·legiats/ades: 125€
Localització En línia