Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

CURS: Les pràctiques artístiques en l’àmbit socioeducatiu (20h)

El curs pretén identificar i conèixer les principals característiques dels projectes d’educació social a través de l’art i extreure aprenentatges de pràctiques concretes. Vol viure en la “pròpia pell” els detonants individuals que motiven a participar individual i comunitàriament, i el paper de les arts en aquest procés.  Conèixer el funcionament de diferents pràctiques artístiques que podem usar en l’acció socioeducativa i explorar algunes pràctiques concretes: arts plàstiques, audiovisuals i escèniques


A càrrec dels formadors de la xarxa Artibarri:

  • Àgia Luna: Artixoc. Gestora cultural. Traductora i intèrpret. Experta en projectes de desenvolupament comunitari amb arts escèniques i plàstiques, i música.
  • Carme Mayugo: Teleduca. Educomunicadora. Experta en creació audiovisual participativa (documental) i dinamització comunitària.
  • Francisco Rubio: La cooperativa la Fundició treballa en processos comunitaris des de la cultura i l’educació crítiques.
  • Lina Edo: La casa Amarilla. Lic. Història de l’Art; artista especialista en creativitat i projectes de desenvolupament cultural comunitari des de les arts visuals.
  • Jordi Forcadas: Forn de teatre Pa’tothom. Director escènic. Expert en teatre com eina d’intervenció social. Teatre de l’oprimit (A. Boal).

Dates: 1, 8, 15, 29 de març i 5 d’abril de 16 a 20h.

Descarregueu-vos la fitxa completa del curs.

Si t'ha interessat aquest Curs, també et pot interessar:

 

En conveni amb:

 

Informació bàsica

Inici de l'activitat 01-03-2016 16:00
Finalització de l'activitat 05-04-2016 20:00
Col·legiats/ades i/o amics/gues del CEESC: 60€
No col·legiats/ades: 85€
Persones aturades i/o pensionistes 70€
Localització
Barcelona
Carrer d'Aragó, 141, 08015 Barcelona, España
Barcelona
Ja no acceptem inscripcions per a aquesta activitat