Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

CURS: Community Manager Cultural - On line

Dates: del 9 d'octubre al 8 de novembre.

Aquest curs l’oferim des del CEESC en col·laboració amb Plataforma/C.

És un curs en línia i s’impartirà en castellà.

Vols crear o dinamitzar una comunitat a les xarxes socials que connecti amb el teu projecte i el faci créixer a la xarxa? Aprèn els trucs del Community Manager cultural! A quines xarxes hi has de ser i quines són les claus de l’estratègia que necessites per tal que el teu missatge impacti i triomfi a Internet.

Començarem amb els principis de la comunicació i el màrqueting en xarxes socials sempre a través d’exemples de projectes cultural. Seguirem amb l’estratègia: com dissenyar un pla per als mitjans socials pas a pas. Veurem a quines xarxes ens interessa ser-hi segons el projecte i què cal compartir a cadascuna d’elles per obtenir resultats. Coneixerem quines són les eines que utilitza el CM per automatitzar publicacions, curar continguts, mesurar i elaborar informes amb els resultats de les seves accions.

Per accedir al  descompte de membres del CEESC, utilitza el codi promocional: soyCEESC a la plataforma d’inscripcions: http://plataformac.com/curso-community-manager-cultural/

Descarregueu-vos la fitxa completa del curs.

A càrrec de: Clara Merín, coordinació a Ende Comunicación, María Jesús Cabrera, responsable de xarxes socials a l’Àrea de Cultura de la Comunitat de Madrid i abans al Museu del Romanticisme, Borja Gutiérrez Vázquez, consultor de màrqueting online, formador i social media manager, i Miguel Galdón, consultor de màrqueting especialitzat en música; músic i emprenedor.

Certificat: les persones participants en aquest curs rebran una vegada finalitzi l’activitat un certificat d’assistència. Per tenir dret a aquest certificat cal haver assistit, com a mínim, al 80% de l'activitat formativa.

En conveni amb:

 

Informació bàsica

Inici de l'activitat 09-10-2017
Finalització de l'activitat 08-11-2017
Col·legiats/ades i/o amics/gues del CEESC: 100 €
No col·legiats/ades: 154 €
Persones aturades i/o pensionistes 154 €
Localització En línia