Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

CURS: Eines psicocorporals per a professionals que intervenen amb població vulnerable - INSCRIPCIONS TANCADES

Durada: 8 hores. 2 sessions de 4 hores 

Dates: els dimecres 22 i 29 de novembre, de 10 a 14h 

Lloc: Seu del CEESC a Girona, c. Ibèria, 4.

INSCRIPCIONS TANCADES

Després d'haver treballat com a psicòloga en atenció directa amb poblacions vulnerables al llarg de la meva vida, sóc conscient de la importància d’atendre les necessitats que tenen els tècnics i tècniques que treballen amb aquestes poblacions. Contenció, expressió emocional, autocura, alliberament de tensions, nutrició, escolta personal o cohesió poden ser algunes de les necessitats que al llarg del temps demanen a crits ser ateses. A través d’aquesta formació vivencial, coneixerem i donarem resposta a les nostres necessitats, a través de les eines del Sistema Río Abierto, per descobrir els beneficis en la nostra pròpia salut i en la de les persones a qui dirigim el nostre treball.

Objectius

  1. Oferir un espai de nutrició, autocura i autoconeixement a través del cos.
  2. Aconseguir una visió holística de l'ésser humà que integri els diferents cossos: corporal, mental i emocional.
  3. Oferir un espai de salut i aprenentatge que repercuteixi en la millora de la pràctica professional.
  4. Prendre consciència de la importància del contacte i del moviment vital expressiu en la salut física i psicològica.
  5. Aprendre eines psicocorporals per treballar la cohesió i el sentit de pertinença en els grups.

Descarregueu-vos la fitxa completa del curs.

A càrrec de: Marta Pineda, psicòloga, col·legiada 23281. Terapeuta especialitzada en Tècniques Psicocorporals pel Desenvolupament Humà – Sistema Río Abierto, formada al Espacio de Desarrollo Armónico de Montevideo, de la mà directa de Graciela Figueroa, directora de Río Abierto Uruguay i el seu equip. Coordinació de diferents projectes per infants i adults a la Fundación Por la Paz de Graciela Figueroa a Uruguai. Coordinació del Projecte “Cuidar els que cuiden”, dirigit a tècnics i treballadors socials del MIDES (Ministeri de Desenvolupament Social) de Montevideo i als tècnics del Consorci de Benestar Social Gironès-Salt. Psicoterapeuta grupal, atenent col·lectiu en risc d’exclusió social. Osteòpata bioenergètica cel·lular. Formada en Constel·lacions Familiars a l’Uruguai i Argentina. Formada en l’Eneagrama amb Claudio Naranjo. Formada en lideratge i cohesió de grups. Actualment tutora dels alumnes en formació de Río Abierto al territori de Girona.

Certificat: les persones participants en aquest curs rebran una vegada finalitzi l’activitat un certificat d’assistència. Per tenir dret a aquest certificat cal haver assistit, com a mínim, al 80% de l'activitat formativa.

Descomptes

50% de descompte per a col·legiades i amigues del CEESC a l'atur

També pots beneficiar-te de descomptes en els següents casos:

  • La segona formació i següents que realitzis en el mateix any, tindran un 15% de descompte.
  • Les entitats que inscriguin 5 persones o més tindran un 10% de descompte.
  • Si ets membre d'un col·lectiu professional del CEESC, tindràs un 5% de descompte.
  • Si ets membres del col·lectiu professional que ha proposat l'activitat, tindràs la inscripció gratuïta.
  • Si ets membre d'una d'aquestes entitats o d'algun altre col·legi professional que pertanyi a l'Associació intercol·legial Catalana, gaudiràs del preu per a persones col·legiades del CEESC.

Aquests descomptes no són acumulables.

Si vols acollir-te a un d’aquests descomptes, no facis el pagament ara i envia un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Et respondré amb la quantitat que has de pagar i el mètode de pagament.

En conveni amb:

 

Informació bàsica

Inici de l'activitat 22-11-2017 10:00
Finalització de l'activitat 29-11-2017 14:00
Col·legiats/ades i/o amics/gues del CEESC: 25€
No col·legiats/ades: 35€
Persones aturades i/o pensionistes 30€
Localització
Girona
Ibèria, 4
Girona