Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

CURS: Estratègies educatives per a la intervenció comunitària amb joves - INSCRIPCIONS TANCADES

Durada: 20 hores. 5 sessions de 4 hores 

Dates: Dimarts, 7, 14, 21 i 28 de novembre i 5 de desembre, de 10 a 14h.

Lloc: Cowork Tarraco. Pau Claris 2. 43005 Tarragona.

INSCRIPCIONS TANCADES

Aquest curs serveix per justificar 20 hores de formació bianual obligatòria dels mediadors i les mediadores.

La proposta de formació té com a objectiu analitzar i donar eines de detecció i intervenció de les noves situacions de conflicte i/o violència en els equipaments juvenils, els espais educatius, els espais de lleure i en l’espai públic dels adolescents i joves, com a espais interdependents en el món dels joves. És important conèixer els paràmetres que utilitzen els adolescents i joves en la relació entre els iguals con un eix de la seva identitat. La socialització entre iguals en confrontació als adults i els canvis de valors crea una joventut invisible que resol les seves dificultats moltes vegades amb criteris d’exclusió social.

Objectius:

  • Establir els eixos d’anàlisi i detecció de situacions de conflicte entre els joves en diferents contextos i promoure una metodologia d’intervenció social i comunitària.
  • Analitzar els mecanismes que dificulten la gestió per part dels joves de la seva pròpia autonomia i la capacitat de prendre decisions de forma responsable i amb un alt grau d’autoestima.
  • Conèixer els mecanismes que dificulten els valors de la convivència, la responsabilitat cívica, la justícia i l’equitat. Facilitar estratègies i eines comunes per abordar situacions en què es produeixen conflictes entre joves: bullying, rumors, grups juvenils, violència de gènere i conflictes interculturals.
  • Cercar eines i propostes educatives per utilitzar el diàleg, la participació i la mediació per abordar els conflictes i identificant i rebutjant els comportaments i actituds discriminatòries envers persones i col·lectius.

Descarregueu-vos la fitxa completa del curs.

A càrrec de: Celia Premat, educadora social, col·legiada 6915. Especialista en dinàmiques comunitàries amb experiència en el món de l’educació, la investigació aplicada a la planificació estratègica. Actualment és professora associada al Departament d’Antropologia Social de la Universitat de Barcelona i consultora en joves, participació i violència.

Certificat: les persones participants en aquest curs rebran una vegada finalitzi l’activitat un certificat d’assistència. Per tenir dret a aquest certificat cal haver assistit, com a mínim, al 80% de l'activitat formativa.

Descomptes

50% de descompte per a col·legiades i amigues del CEESC a l'atur

També pots beneficiar-te de descomptes en els següents casos:

  • La segona formació i següents que realitzis en el mateix any, tindran un 15% de descompte.
  • Les entitats que inscriguin 5 persones o més tindran un 10% de descompte.
  • Si ets membre d'un col·lectiu professional del CEESC, tindràs un 5% de descompte.
  • Si ets membres del col·lectiu professional que ha proposat l'activitat, tindràs la inscripció gratuïta.
  • Si ets membre d'una d'aquestes entitats o d'algun altre col·legi professional que pertanyi a l'Associació intercol·legial Catalana, gaudiràs del preu per a persones col·legiades del CEESC.

Aquests descomptes no són acumulables.

Si vols acollir-te a un d’aquests descomptes, no facis el pagament ara i envia un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Et respondré amb la quantitat que has de pagar i el mètode de pagament.

En conveni amb:

 

Informació bàsica

Inici de l'activitat 07-11-2017 10:00
Finalització de l'activitat 05-12-2017 14:00
Col·legiats/ades i/o amics/gues del CEESC: 60€
No col·legiats/ades: 110€
Persones aturades i/o pensionistes 90€
Localització
Camp de Tarragona
Pau Claris, 2
Camp de Tarragona
Ja no acceptem inscripcions per a aquesta activitat