Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

CURS: Gestió de festivals i música en viu - On line

Dates: Del 8 de maig al 2 de juny

Aquest curs l’oferim des del CEESC en col·laboració amb Plataforma/C i Desvelo + Monkey Week + Industrias Bala. És un curs en línia i s’impartirà en castellà.

Es proposa l’anàlisi de les diferents facetes que conflueixen en el cas concret del Festival Monkey Week de la mà dels seus responsables, de manera que l’alumnat pugui afavorir-se d’una dinámica docent basada en el mètode inductiu de reflexió i aprenentatge sobre l’acció. 

S’oferiran pràctiques en tot el procés del Monskey Week (muntatge, desenvolupament i desmuntatge) a 8 estudiants que treballaran en patrocionis, comunicación i producción. Es tracta d’un programa formatiu complet per guiar-se en la gestió, programació, producción, comunicación i finançament d’un festival de música modern i urbà. El curs s’imparteix des de Plataforma/C i ha estat dissenyat entre dos referents del sector musical Monkey Week Festival i Matrioska proyectos culturales.

Per accedir al  descompte de membres del CEESC, utilitza el codi promocional: soyCEESC a la plataforma d’inscripcions: http://plataformac.com/matriculas-abiertas-gestion-de-festivales-de-musica-en-vivo-5a-edicion/

Descarregueu-vos la fitxa completa del curs.

A càrrec de: César Guisado, Tali Carreto i Jesús Guisado, de Monkey Week, i Juan Santaner, d’Industrias Bala.

Certificat: les persones participants en aquest curs rebran una vegada finalitzi l’activitat un certificat d’assistència. Per tenir dret a aquest certificat cal haver assistit, com a mínim, al 80% de l'activitat formativa.

50% de descompte per a col·legiades i amigues del CEESC a l'atur

En conveni amb:

 

Informació bàsica

Inici de l'activitat 08-05-2017
Finalització de l'activitat 02-06-2017
Col·legiats/ades i/o amics/gues del CEESC: 100 €
No col·legiats/ades: 148 €
Persones aturades i/o pensionistes 148 €
Localització En línia