Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

CURS: Aprèn a través de l’experiència. Taller formatiu basat en el joc de rol SmileUrbo (inscripcions tancades)

Durada: 20 hores. 4 sessions de 5 hores

Dates: dimecres, 10, 17, 24 i 31 de maig de 9.30 a 14.30 hores

Lloc: Seu social CEESC a Girona. Ibèria, 4, 17005 Girona

Inscripcions tancades

La finalitat d’aquest curs és conèixer de primera mà i formar-se en la utilització d’una eina útil en tallers i formacions destinats a treballar conceptes com el treball en equip, la participació activa dintre de grups, la gestió del canvi o la resolució de conflictes.

L’associació Smilemundo ofereix tallers i formacions basats en un original joc de simulació: SmileUrbo. Es tracta d’un joc de rol interactiu dissenyat per ensenyar els jugadors com afrontar els reptes del món real. A través de la participació del grup i la presa de decisions, es forma en habilitats de comunicació, resolució de problemes, cooperació, gestió del temps i negociació.

Com a eina formativa, els jocs han demostrat ser efectius en diversos camps, ja que ofereixen múltiples aplicacions en la vida real. Partint d’aquesta evidència, SmileUrbo es basa en investigacions acadèmiques, així com en teories psicològiques i sociològiques. La metodologia de rol permet als participants experimentar en primera persona els reptes dels processos de grup i practicar la negociació, la creació de bones aliances comunes, la construcció de confiança, el treball en xarxa i en equip, i la construcció de consensos.

Dins dels seus rols, els jugadors aprenen a través de l'experiència, podent visualitzar i sentir les conseqüències de les seves decisions. Al mateix temps, es tracta d'una situació segura en la qual les seves resolucions no generen un impacte veritable en la vida real. S'obren noves oportunitats d'aprenentatge, s'anima a experimentar i es faciliten canvis d'actitud, la qual cosa en el procés educatiu representa un valor extraordinari.

Descarregueu-vos la fitxa completa del curs.

A càrrec de: Aleksandra Zemke, és fundadora i directora de Smilemundo. Graduada en resolució de conflictes a la Universitat d'Amsterdam i llicenciada en Ciències Socials per la Universitat de Varsòvia. Juntament amb la seva tasca a Smilemundo, es dedica a la creació de metodologies formatives, al disseny d’eines educatives i exerceix com a consultora de la Xarxa Mundial de Ciutats i Governs Regionals.

Certificat: les persones participants en aquest curs rebran una vegada finalitzi l’activitat un certificat d’assistència. Per tenir dret a aquest certificat cal haver assistit, com a mínim, al 80% de l'activitat formativa.

50% de descompte per a col·legiades i amigues del CEESC a l'atur

En conveni amb:

 

Informació bàsica

Inici de l'activitat 10-05-2017 9:30
Finalització de l'activitat 31-05-2017 14:30
Col·legiats/ades i/o amics/gues del CEESC: 60 €
No col·legiats/ades: 100 €
Persones aturades i/o pensionistes 85 €
Localització
Girona
Ibèria, 4
Girona