Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

CURS: L’acció de la paraula. Eines per parlar en públic (Inscripcions tancades)

Durada: 12 hores. 3 sessions de 4 hores 

Dates: els divendres 12, 19 i 26 de maig de 10 a 14h 

Lloc: Seu social CEESC a Barcelona. Aragó 141-143, 4a planta.

Inscripcions tancades.

Taller eminentment pràctic dirigit a totes aquelles persones que, per motius professionals i/o personals, senten la necessitat de millorar la manera com es comuniquen. Explorarem com donar vida a la paraula a través de la veu, entesa com una capacitat que implica tot el nostre cos, en la seva totalitat psíquica i física. Descobrir que no és tan determinant el que diem sinó com ho diem, què comuniquem, com influïm o modifiquem a qui ens escolta.

Descarregueu-vos la fitxa completa del curs.

A càrrec de: Gemma Julià, llicenciada en Art Dramàtic i en Psicologia. Actriu i creadora escènica. Lidera processos de creació teatral (direcció i dramatúrgia) en tallers de teatre i la formació en col·lectius diversos. 

Certificat: les persones participants en aquest curs rebran una vegada finalitzi l’activitat un certificat d’assistència. Per tenir dret a aquest certificat cal haver assistit, com a mínim, al 80% de l'activitat formativa.

50% de descompte per a col·legiades i amigues del CEESC a l'atur

En conveni amb:

 

Informació bàsica

Inici de l'activitat 12-05-2017 10:00
Finalització de l'activitat 26-05-2017 14:00
Col·legiats/ades i/o amics/gues del CEESC: 35 €
No col·legiats/ades: 50 €
Persones aturades i/o pensionistes 45 €
Localització
Barcelona
Carrer d'Aragó, 141, 08015 Barcelona, España
Barcelona