Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

CURS: L’avaluació participativa com a metodologia d’aprenentatge a les organitzacions del Tercer Sector Social (inscripcions tancades)

Inscripcions tancades

Durada: 16 hores. 4 sessions de 4 hores
Dates: Dimarts 2,  9, 16 i 23 de maig, de 16.00 a 20.00h.
Lloc: Seu social CEESC a Barcelona. Aragó, 141-143, 4a planta.

El disseny i la implementació de processos d’avaluació és, cada cop més, una necessitat i una demanda a les organitzacions socials i laborals. Des d’alguns posicionaments teòrics -que expliquem en aquesta proposta formativa- l’avaluació no només serveix per a mesurar el grau d’assoliment dels objectius d’una organització; sinó que representa també una oportunitat per a desenvolupar aprenentatges individuals i organitzacionals durant el mateix procés avaluador. 

Descarregueu-vos la fitxa completa del curs.

A càrrec de: Héctor D. Núñez López, educador social i pedagog. Màster en Investigació Educativa i doctor en Ciències de l’Educació per la UAB. 7 anys d’experiència laboral en docència universitària i investigació. 7 anys d’experiència laboral com a educador social. Membre de la Sociedad Iberoamericana de Pedagogia Social (SIPS).

Certificat: les persones participants en aquest curs rebran una vegada finalitzi l’activitat un certificat d’assistència. Per tenir dret a aquest certificat cal haver assistit, com a mínim, al 80% de l'activitat formativa.

50% de descompte per a col·legiades i amigues del CEESC a l'atur

En conveni amb:

 

Informació bàsica

Inici de l'activitat 02-05-2017 16:00
Finalització de l'activitat 23-05-2017 20:00
Col·legiats/ades i/o amics/gues del CEESC: 50 €
No col·legiats/ades: 70 €
Persones aturades i/o pensionistes 55 €
Localització
Barcelona
Carrer d'Aragó, 141, 08015 Barcelona, España
Barcelona