Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

CURS: Mediació: taller de casos pràctics

Durada: 4 hores

Dates: dimarts, 23 de maig, de 10 a 14h.

Lloc: Seu del CEESC a Barcelona. Aragó 141-143, 4a planta.

La necessitat de realitzar pràctiques en mediació ha inspirat la proposta d’iniciar aquests tallers de casos pràctics; es tracta d’oferir un taller pràctic de forma periòdica i sobre diferents àmbits de mediació, obrint la possibilitat d’un espai de supervisió de casos. 

En aquest primer taller reflexionarem sobre un cas real de mediació en empresa familiar i treballarem en profunditat tot el procés de mediació, eines i tècniques a utilitzar.

Descarregueu-vos la fitxa completa del curs.

A càrrec de: Francesca Ferrari Rebull, educadora social. Col·legiada núm. 1145. Pedagoga. Màster en Resolució de conflictes. Mediació i Negociació; Postgrau Direcció Organitzacions; Màster en Recursos Humans. Experiència en mediació des de 1995. Responsable del disseny i implementació de diferents serveis de mediació. Membre del Comitè Assessor del Centre Mediació de Catalunya. Coordinadora del col·lectiu professional del CEESC. Membre de la Junta de l’Associació Professional de Mediadors (ACDMA). Reconeguda pel Centre de Mediació del Dret Privat de Catalunya, en ambdós registres, familiar i dret civil. 

Elena Márquez Losada, mediadora, sociòloga i amiga del CEESC A162. Postgraduada en Mediació i transformació del conflicte. Experiència en mediació des de l’any 2000. Professora i formadora de ioga i relaxació, reconeguda per l’AEPY, inscrita en el Consell Català de l’Esport. Màster Practitioner en Programació Neurolingüística. Membre de la Junta de l’Associació Professional de Mediadors (ACDMA). Reconeguda pel Centre de Mediació del Dret Privat de Catalunya, en ambdós registres, familiar i dret civil. 

Certificat: les persones participants en aquest curs rebran una vegada finalitzi l’activitat un certificat d’assistència. Per tenir dret a aquest certificat cal haver assistit, com a mínim, al 80% de l'activitat formativa.

Aquest taller serveix per justificar 4 hores de formació bianuals obligatòria dels mediadors i les mediadores.

50% de descompte per a col·legiades i amigues del CEESC a l'atur

En conveni amb:

 

Informació bàsica

Inici de l'activitat 23-05-2017 10:00
Finalització de l'activitat 23-05-2017 14:00
Col·legiats/ades i/o amics/gues del CEESC: 10 €
No col·legiats/ades: 20 €
Persones aturades i/o pensionistes 15 €
Localització
Barcelona
Carrer d'Aragó, 141, 08015 Barcelona, España
Barcelona
Ja no acceptem inscripcions per a aquesta activitat