Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

CÀPSULA: El procediment de modificació judicial de la capacitat. Figures de protecció jurídica

Data: Dilluns, 29 de maig, a les 17.00h.
Lloc: Delegació del CEESC al Camp de Tarragona.  Pau Claris, 2, Tarragona.

En aquesta Càpsula volem aclarir dubtes a educadores i educadors socials i a altres professionals que atenen, acompanyen i orienten persones que necessiten protecció o acompanyament en la presa de decisions respecte la incapacitació judicial. En consonància amb la regulació jurídica actual, ens hi referirem com a mesures de modificació de la capacitat i suport a la presa de decisions.

També s'hi descriuran les figures jurídiques de protecció i es mostrarà com s'ha de fer aquest procés de modificació de la capacitat.

A càrrec de: Patricia Pastrana, diplomada en Treball Social i Marta Barenys, llicenciada en Dret.

Inscriu-t'hi en aquest enllaç.

---

Et recordem que que una activitat sigui gratuïta no vol dir que no tingui valor. Des del CEESC hi invertim recursos humans i econòmics per dur-la a terme, així que si us hi apunteu, però finalment no podeu venir, aviseu-nos, si us plau. La vostra plaça pot anar a alguna altra persona interessada. 

En conveni amb:

 

 

Informació bàsica

Inici de l'activitat 29-05-2017 17:00
Finalització de l'activitat 29-05-2017 19:00
Localització
Camp de Tarragona
Pau Claris, 2
Camp de Tarragona