Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

CÀPSULA: La psicofarmaciola: Mindfulness per a educadores i educadors socials

Data: dimecres, 24 de gener a les 10.00h.

Lloc: seu del CEESC a Barcelona

En aquesta Càpsula ens introduirem al Mindfulness com a conjunt de tècniques que aportin als educadors i educadores socials eines que els permetin tenir cura de si mateixos i, per tant, oferir el millor servei possible als educands, als col·lectius, a les persones.

A la Càpsula també es practicarà una dinàmica que proposarà una rutina de cura personal i professional (farmaciola). Sempre, a través d’una psicopedagogia orientada a la prevenció i l’educació emocional.

Omplirem la farmaciola d'exercicis basats en l'atenció en la respiració i dinàmiques pensades per a fer créixer el nostre grau de consciència en les activitats quotidianes i laborals. A través d'aquests exercicis aconseguirem reduir la nostra ansietat i augmentar la sensació de benestar.

A càrrec d’Anna Blasco Àlvarez, educadora social, psicòloga i instructora d’activitats basades en Mindfulness. Treballa a l’Espai Familiar i Centre Obert Les Corts – Sants i és impulsora del projecte La Fàbrica de la Calma.

Inscriu-t'hi en aquest enllaç.

---

Et recordem que que una activitat sigui gratuïta no vol dir que no tingui valor. Des del CEESC hi invertim recursos humans i econòmics per dur-la a terme, així que si us hi apunteu, però finalment no podeu venir, aviseu-nos, si us plau. La vostra plaça pot anar a alguna altra persona interessada. 

En conveni amb:

 

 

Informació bàsica

Inici de l'activitat 24-01-2018 10:00
Finalització de l'activitat 24-01-2018 12:00
Localització
Barcelona
Carrer d'Aragó, 141, 08015 Barcelona, España
Barcelona