Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

CÀPSULA: L’esclavitud sexual al segle XXI

Data: Dijous, 18 de maig, a les 18.30h.
Lloc: Seu social del CEESC. Aragó 141-143, 4a planta. Barcelona.

El tràfic de persones està a l’ordre del dia en els carrers de Barcelona; el 2015 unes 45.000 dones i nenes eren víctimes del tràfic de persones a Espanya, i al 2017 aquest nombre ha augmentat. Aquesta realitat és invisible als ulls dels ciutadans i ciutadanes però aquest patiment i barbàrie no és inexistent.

En aquesta Càpsula, les associacions A21 i Esclavitud XXI,  centrades en lluitar contra qualsevol forma d’esclavitud que s’estigui produint actualment, en especial les que tenen lloc al nostre país, incloent el tràfic de persones, la prostitució i les feines forçades, ens introduiran a aquesta problemàtica i la seva tasca de conscienciació, així com la manera com lluiten per tal de prevenir-la i abolir-la.

Així mateix també es reproduirà un fragment del documental Sophia - Mantente viva (estrenat el 2016), el testimoni d’una noia tailandesa que va ser traficada i explotada sexualment.

Al final, es donarà lloc a un torn de preguntes i debat entre el públic i ponents. Aquest esdeveniment està enfocat per a tota classe de públic, especialment per a aquelles persones que s’ interessen per les problemàtiques socials.

A càrrec de membres de les associacions contra en tràfic de persones A21 i Esclavitud XXI i la conducció del debat de Marina Nadal, estudiant de Grau d’Educació Social.

Inscriu-t'hi en aquest enllaç.

---

Et recordem que que una activitat sigui gratuïta no vol dir que no tingui valor. Des del CEESC hi invertim recursos humans i econòmics per dur-la a terme, així que si us hi apunteu, però finalment no podeu venir, aviseu-nos, si us plau. La vostra plaça pot anar a alguna altra persona interessada. 

En conveni amb:

 

 

Informació bàsica

Inici de l'activitat 18-05-2017 18:30
Finalització de l'activitat 18-05-2017 20:00
Localització
Barcelona
Carrer d'Aragó, 141, 08015 Barcelona, España
Barcelona