Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

CÀPSULA: Capgirem el consum

CÀPSULA: Capgirem el consum

Data: Dimecres, 16 de maig a les 18.30h.
Lloc: Seu del CEESC a Barcelona.

ACTIVITAT ANUL·LADA

MésOpcions es el nexe amb el consum responsable i de proximitat del país. La cooperativa mésOpcions (Opcions de Consum Responsable, SCCL) ​treballa en xarxa amb diverses cooperatives de sectors com l'energia, la salut, l'hàbitatge o la mobilitat, entre altres. Formada per més de 7.000 persones sòcies de consum i mitjançant acords d'intercooperació i convenis de col·laboració facilita l'accés al consum responsable a més de 150.000 persones.

Fa un any, MésOpcions i el CEESC vam signar un acord que permet a tots els membres del Col·legi a accedir a avantatges cooperatius i al consum de productes i serveis d’entitats d’economia solidària. Coneix ara, a través d'aquesta càpsula-taller participatiu, aquestes opcions, el teu consum i descobreix altres vies que afavoriran un consum conscient i transformador.

Com diries que és el teu consum?
Creus que hi ha diferents maneres de consumir?
Què hi té a veure l’economia social amb el #consumConscient?

A càrrec de: Jordi Rojas, responsable de coordinació i relacions corporatives a l’equip de mésOpcions. Mestre, graduat en Història i màster en Gestió i Política Universitària, ha treballat durant 20 anys en el món universitari dirigint diferents organismes de transferència de coneixement científic i de tecnologia a la societat. Des de 2008 ha treballat en projectes de formació i de l’economia social i solidària, primer com a activista i ara, professionalment, des de mésOpcions.

---

Et recordem que que una activitat sigui gratuïta no vol dir que no tingui valor. Des del CEESC hi invertim recursos humans i econòmics per dur-la a terme, així que si us hi apunteu, però finalment no podeu venir, aviseu-nos, si us plau. La vostra plaça pot anar a alguna altra persona interessada. 

Amb el suport de:

 

Informació bàsica

Inici de l'activitat 16-05-2018 18:30
Finalització de l'activitat 16-05-2018 20:00
Localització
Barcelona
Carrer d'Aragó, 141, 08015 Barcelona, España
Barcelona