Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

CÀPSULA: Presentació del nou servei del CEESC: Servei d’Orientació en la resolució de conflictes i de Mediació en les Organitzacions

Data: Dilluns, 8 de maig, a les 17.30 h
Lloc: Seu social del CEESC. Aragó 141-143, 4a planta. Barcelona.

En aquesta Càpsula us presentarem un nou servei instal·lat al Col·legi des de fa uns mesos. Es tracta del Servei d’Orientació en la resolució de conflictes i de Mediació en les Organitzacions (SOMO).

El servei va dirigit a qualsevol educadora, educador o professional de l’àmbit de l’educació social, que tingui el desig d’expressar algun malestar o dificultats de relació i de comunicació amb companys, usuaris, o amb la mateixa organització. Així com a organitzacions que necessitin gestionar conflictes amb algun o més treballadors, proveïdors, clients o usuaris per transformar-lo en quelcom positiu per a tothom. La finalitat del SOMO és posar a l’abast de les organitzacions i els seus treballadors i treballadores un espai on expressar dificultats, afavorint la comunicació entre les parts en conflicte, propiciant l’escolta i facilitant la reflexió i la gestió de la problemàtica plantejada.

A càrrec del col·lectiu professional de Mediació del CEESC.

Més informació del Servei SOMO

Més informació del col·lectiu professional de Mediació del CEESC

Inscriu-t'hi en aquest enllaç.

---

Et recordem que que una activitat sigui gratuïta no vol dir que no tingui valor. Des del CEESC hi invertim recursos humans i econòmics per dur-la a terme, així que si us hi apunteu, però finalment no podeu venir, aviseu-nos, si us plau. La vostra plaça pot anar a alguna altra persona interessada. 

En conveni amb:

 

 

 

 

Informació bàsica

Inici de l'activitat 08-05-2017 17:30
Finalització de l'activitat 08-05-2017 19:30
Localització
Barcelona
Carrer d'Aragó, 141, 08015 Barcelona, España
Barcelona