Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

Beneficia't de descomptes i acords comercials

Ser membre del CEESC et permet gaudir de descomptes en diversos productes de formació, oci i cultura, transport, banca o salut, entre d'altres.

Tots els serveis i productes compten amb un descompte preferent per a membres del CEESC (col·legiats o amics), que s'han d'acreditar amb el carnet oficial del Col·legi.

En aques apartat podreu consultar tots els descomptes i filtrar-los per categoria i territori.

Descompte d'un 10% en formació de postgrau i altres.

Formació de 4art cicle: Descompte d’un 10% en la formació de postgrau (Màsters universitaris, màsters propis, diploma d’especialització universitària, expert universitari, certificats de centre i cursos d’extensió universitària). Aquests descomptes no seran acumulables a altres descomptes. En el cas dels Màsters Universitaris, queden exclosos del descompte els impartits conjuntament amb d’altres institucions.

Altres formacions: El descompte del 10% als col·legiats en la matrícula de la programació que en format obert ofereix la secció de Formació, consultoria i estudis, tant en modalitat presencial com e-learning. Aquest descompte no serà acumulable a altres descomptes.

Accés gratuït per a col·legiats i col·legiades a la biblioteca de la Facultat.

Web de la Facultat