Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

Beneficia't de descomptes i acords comercials

Ser membre del CEESC et permet gaudir de descomptes en diversos productes de formació, oci i cultura, transport, banca o salut, entre d'altres.

Tots els serveis i productes compten amb un descompte preferent per a membres del CEESC (col·legiats o amics), que s'han d'acreditar amb el carnet oficial del Col·legi.

En aques apartat podreu consultar tots els descomptes i filtrar-los per categoria i territori.

Compte Expansió PRO, que t'abona directament i anualment el 10% de la quota col·legial.

Banc Sabadell treballa en PRO del Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya, per això ha creat el Compte Expansió PRO, que t'abona directament i anualment el 10% de la quota col·legial (màxim 50 euros anuals).

Un avantatge que s’afegeix a la devolució de l'1% dels principals rebuts domiciliats i de les compres a credit en comerços d'alimentació (màxim 20 euros mensuals), en domiciliar la nòmina (import mínim), la pensió o els ingressos regulars amb nosaltres. I sense comissions d’administració i manteniment.

I encara hi ha més: per contractar un compte de la Gamma Expansió (Expansió PRO,Exp PLUS Pro, Exp. Negocis Pro i Exp. Negocis Plus Pro), se't retornaràn 60 euros en la propera quota anual. Caldrà que ens avisis, perquè s'ha de tramitar des del Col·legi.

Amplia informació i consulta els altres avantatges aqui, o bé:

  • adreça't a qualsevol oficina del Banc de Sabadell
  • truca al 902 383 666