Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

Beneficia't de descomptes i acords comercials

Ser membre del CEESC et permet gaudir de descomptes en diversos productes de formació, oci i cultura, transport, banca o salut, entre d'altres.

Tots els serveis i productes compten amb un descompte preferent per a membres del CEESC (col·legiats o amics), que s'han d'acreditar amb el carnet oficial del Col·legi.

En aques apartat podreu consultar tots els descomptes i filtrar-los per categoria i territori.

10% de descompte en diferents serveis i preus especials en altres activitats.

 

Ca l’Anton està ubicada a Pujalt, un petit poble del municipi de Sort. La seva situació permet gaudir de la tranquil·litat d’un poble de muntanya. Amb només 17 habitants i, al mateix temps, la proximitat de la Noguera Pallaresa i de la Vall d’Assua, fa que siguin factibles tant activitats de riu com de muntanya.

Ca l’Anton disposa d’espai per a 50 places i és un centre ideal per al contacte amb la natura i l’esport de muntanya.

Per a grups i col·lectius (mínim 25 persones) en què a l’activitat proposada hi hagi un col·legiat/da del CEESC, podreu gaudir d’un 10% de descompte en la tarifa corresponent. Per a col·legiats/des a títol individual en períodes d’obertura en règim d’alberg tindreu un descompte del 10% en el preu de l’estada i del 10% en la manutenció.

A més, podeu gaudir de preus especials en les activitats extraordinàries (estades d’esquí i aventura, setmana del bolet, etc.).

Consulteu preus. Per a serveis extres: neteja de la casa durant l’estada, celebracions especials, transports, etc. (Per al servei de pensió completa, el grup ha de ser més gran de 25 persones, tret de la Setmana Blava i les setmanes d’esquí).

http://www.calanton.com/